Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-08-2017 07:15:20

Niepan
Membre
Date d'inscription: 31-05-2017
Messages: 627

verhoogde stofwisseling

De locatie kan niet meer strategisch zijn in relatie tot de fitnessbeginselen die in deze studio worden onderwezen. Het barre3-centrum, dat een unieke, low-impact workout inspireert die ge?nspireerd wordt door yoga en pilates, ligt direct in de onbreekbare The Spa in EDSA Shangri-La Mall - East Wing in Mandaluyong. Daar komen de instructeurs van barre3 dichter bij hun doel om u te helpen "evenwicht te vinden" in uw lichaam.

Barre3 is een Amerikaans concept dat in 2008 is opgericht. Masterminds Sadie en Chris Lincoln, een paar, trachten een nieuw merk van fitnessreactieoefening, voeding en gemeenschap door barre3 in te voeren. Met zijn genoemde inspiraties is de training Nike Air Max 2016 Damesrustiger en gecontroleerd dan andere high-intensity oefeningen. De geleerde technieken volgen hun handtekening drie stappen volgorde: Hold-Move Small-Move Big. Dergelijke omvat dan een volledig assortiment aan bewegingen, vari?rend van het uitrekken en houden van de adem naar kleine bewegingen die lichaamsgewicht, lichtgewicht dumbbells, en zelfs een bar omvatten. Als u ons vraagt, is het het beste voor degenen die denken dat ze te tito en tita zijn van intensieve trainingen, maar toch een slank en sterk lichaam willen ontwikkelen via een relatief mildere alternatief.

Toch, denk niet barre3 als iets wat gewoon mild is. Zoals yoga en pilates, uitdagt het verschillende delen van het lichaam genoeg om de one-hour sessie een totaal lichaamswerk te maken. Omdat het zowel het lichaam als de geest behandelt, worden de volgende beloofd als resultaat: mager en getinte spieren, verhoogde stofwisseling, gewichtsverlies, betere houding en gezondere spijsvertering.

"Het is niet zoals de gebruikelijke sportschool waar je één sectie tegelijkertijd richt. Hier doen we verschillende dingen in verschillende bewegingsvlakken, zodat we alles binnen 60 minuten raken, "zegt Gale Corpus, een van de barre3 instructeurs.

U kunt drie barre3 lessen per week, met een rustdag of twee tussenin. Nogmaals, evenwicht is de verenigende verklaring van deze discipline.Adidas Tubular Femme

Onderstreept instructeur Karen Gudani, "De spieren moeten ook rusten en regenereren. Er zijn sommigen die het opeenvolgende dagen talaga willen doen, maar andere dagen zouden ze het makkelijk moeten maken, wat goed is. We raden iedereen aan om naar hun lichaam te luisteren, of het nu hun eerste keer is of dat ze letsel hebben of dat ze iets opleiden. Dus, als je gisteren een goede harde training hebt gedaan, kan je voor vandaag geen dumbbells gebruiken voor extra gewichten, je gebruikt gewoon je lichaamsgewicht of zoiets. '

Barre3 werkt vooral aan het verbeteren van flexibiliteit en mobiliteit, waardoor het een perfecte manier van herstel of therapie is voor zwangere vrouwen, senioren en pro atleten die een letsel veroorzaken.

Het maakt deel uit van de veelzijdigheid van de studio, dat Gudani zelfs herinnert aan tienerballerinas, Adidas Hamburg Damen voetbal atleten en lopers als klanten minstens een keer: "Het is gewoon dat je, wanneer je naar de klas komt, weet dat we u opties kunnen aanpassen."

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com