Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-08-2017 04:37:17

Niepan
Membre
Date d'inscription: 31-05-2017
Messages: 548

voeten en benen en de hersenen

In hun recente publicatie verklaarde de ACSM de volgende kenmerken voor een goede lopende schoen:

Minimale hak-tot-druppel: schoenen zonder druppel of een kleine druppel 6 mm of minder zijn de beste keuze om de voet normaal te ondersteunen tijdens elke gangcyclus.

VIVOBAREFOOT heeft altijd schoeisel gemaakt met nul hiel tot teen druppel om ervoor te zorgen dat uw voet Nike Air Max 2017 Damen natuurlijke Adidas ZX 700 Womens schokabsorptie kan veroorzaken. De voet kan plat op de grond liggen, waardoor goede houding mogelijk wordt, aangezien de hoeken van de enkel, knie, heupen en / of rug niet moeten compenseren.

Neutraal: dit betekent dat de schoen geen bewegingsbesturing of stabiliteitskomponenten bevat. Deze extra componenten verstoren de normale voetbeweging tijdens het gewicht lager.

Dit is een no-brainer, toch? U zou geen brug van onder ondersteunen, en u kunt ook niet verwachten dat een voet kracht krijgt en zijn evolutionaire rol vervult door hierdoor te storen.

Licht in gewicht: (10 ounces of minder voor een mannen maat 9; 8 ounces of minder voor vrouwen maat 8)

Zorg ervoor dat de schoen een breedtas heeft. Je zou je tanden makkelijk kunnen wippelen. Smalle toe dozen laten de normale spleten niet toe, of verspreiden de voetbomen tijdens Nike MetCon 2 Mujer het lopen.

Wij maken onze schoenen wijd genoeg om uw voeten te splitsen en te herstellen en alle natuurlijke bewegingsbeheersing te bieden die u nodig heeft om evenwichtig te houden en uzelf effici?nt vooruit te zetten.

Er was geen melding van sensorische feedback in het artikel. We beschouwen het zenuwstelsel en in het bijzonder de relevantie van de receptoren in de voeten en benen en de hersenen - en het communicatiesysteem tussen deze twee.

Het was pas 3 jaar geleden dat de ACSM schoenen op basis van boogtype aanbevolen heeft, wat we later begrijpen misleidend zijn. De ware mate van flexibiliteit en kenmerken van de voet wordt duidelijker. En sindsdien is de ACSM, die "toegewijd is aan het bevorderen en integreren van wetenschappelijk onderzoek om educatieve en praktische toepassingen van oefenwetenschappen en Adidas Ultra Boost Womens sportgeneeskunde Nike Air Max 1 Womens te bieden", afgeschaft, deze benadering veranderde zijn denken op het voorschrift op loopschoenen.

Dus daar heb je het: de tijden veranderen, mensen denken aan hun voeten en de waarheid begint te vallen.

Is dit bewijs dat de paradigmaverschuiving in de moderne menselijke beweging weer opduikt? We denken dat en dit laatste release van de ACSM lijkt een verbeterd begrip te geven in voetfunctie, biomechanica en de rol van gezond en functioneel schoeisel.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com