Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-08-2017 09:47:14

BlairHolt
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-08-2017
Messages: 3

adidas superstar kopen

ÿþSommige retailers hebben de adidas Crazy 2 debuut adidas superstar kopen maar het lijkt erop dat het merk al wacht tot nu officieel onthult. Groot nieuws is dat we een aantal gedetailleerde afbeeldingen van beide kleurwegen hebben. Oorspronkelijk uitgebracht in 1998 en gedragen door niemand anders dan Kobe Bryant. We hebben het zwart-paars en paarse-zwarte paar eerst. Beide zijn voorzien van de golfvormige bovenste gietvorm en haringbeen buitenzool. Brede veters helpen om een betere lockdown te maken en de voeten u dragen technologie verbetert sneller en sneller. Stoorparen adidas Crazy 2 zullen op 1 juli vrijlaten voor $ 125.

Opwinding begint met slechts ongeveer twee weken te piek tot het FIFA World Cup! Om de reis naar het grote evenement in Brazilië te markeren, creëerde Adidas hun eigen collectie schoeisel, getiteld de Battle Pack. Vandaag gaan we de adidas Soccer All In of Nothing advertentie bekijken, met de Battle Pack schoenen. De All In of Nothing advertentie volgt beroemdheidspersoneel uit de sportschool, oefenveld en verraderlijke reizen door middel van concurrerende teamsteden, tot adidas superstar dames de laatste showdown in het stadion. Adidas Originals partner, Kanye West, speelt ook een rol in de advertentie door de muziekbegeleiding te leveren. Bekijk de onderstaande advertentie, en maak je klaar voor een wilde show kom 14 juni! Als je nog steeds je handen op deze schoppen probeert te krijgen, ga je vandaag naar de adidas online adidas superstar heren shop en krijg je pair voordat ze allemaal weg zijn!

Pharrell Williams is zeker de man van het jaar! Hij kan ook vorig jaar eigendom zijn, met zijn tweede album begroet om recensies te maken en tracks te produceren voor alle zwaargewichten van muziek. We hebben de schattige hoed gezien die superstar rock nooit eerder gezien adidas schoenen heeft gehad tijdens de laatste jaren, en na het samenwerken met het drie-streep merk, krijgen we nog een paar schoten van een super beperkt project van de twee. Er zijn slechts 10 Pharrell Williams x adidas Originals Stan Smith douane, die volledig door de hand getekende kunstwerken van Skateboard P bevatten. Om op het niveau van adidas stan smith aanbieding exclusiviteit met deze schoppen te komen, zullen ze pas op 28 mei beschikbaar zijn bij Colette, in Parijs. Geen paar Stan Smiths zijn hetzelfde, maar allemaal reflecteren Pharrell's positieve houding en gelukkige charme.

Vrouwen zullen nu hun tijd schijnen en hun afwijzingsvinger schudden met nieuwe kleurwegen die op de adidas Mutombo worden vrijgegeven. Meer dan een jaar geleden zagen we een paar afbeeldingen van de komende paren, maar nu lijkt het op een release binnenkort. Het beeld dat door adidas van de eerste kleurweg van de Women's Mutombo wordt geleverd, is een beetje zwart maar het lijkt een donkerder bovenkant (waarschijnlijk zwart) met accenten van geel. Natuurlijk houden we je in de lus als ze vrijkomen, maar laten we weten wat u denkt door een reactie achter te laten.

Een andere nadere kijk op een van de schoenen van de adidas Originals Battle Pack komt in onze vorm in de vorm van de beroemde schoenen teen sneakers! De adidas Originals Superstar 80s Battle Pack beschikt over zwarte luipaardvlekjes op een witte leren bovenkant, samen met Argentijnse teamkleuren op de tong. Leo Messi handtekening branding verschijnt op de tong en, en in een spannende oranje op de zwarte hakvlek. De luipaarddruk verandert in een helderblauw op de tong en voering. De rubberen tanden tenen en haringbeen buitenzolen komen in een schoon wit.

John Wall's nieuwe handtekeningschoen was de enige paar kicks die vandaag uit adidas lekken. Het merk brengt de KB8 2 terug in adidas stan smith dames wat heet Freddy Krueger en Elm Street. Zoals u kunt zien, vervangt adidas tussen groen en rood met wat extra zwarte toegevoegd. Daarom voelen we de adidas KB8 2 Retro getoond is geïnspireerd door de heer Krueger. Hoewel dit een Christmas release zou kunnen zijn. Het lijkt er ook op dat de enige gloeit in het donker, maar we zullen meer beelden moeten zien om dit te bevestigen. Het is mogelijk dat de officiële release van de KB8 2 Retro een andere naam zal dragen, aangezien de naamgeving geïnspireerd was door Kobe Bryant. Kunt u het Elm Street-geïnspireerde paar kopen?

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com