Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-08-2017 10:58:29

faisuny
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-08-2017
Messages: 7

adidas nmd kopen Sale Nederland

De geruchtmolen begon wat adidas yeezy sply 350 meer te rollen zodra het L-weekend van de Yeezy Pirate Black eindigde. Fans die het paar niet konden pakten, hoopte en met recht, dus dit kan een andere kans zijn om een ​​Yeezy te grijpen, aangezien de mysterieuze gerucht van kracht wordt, omdat de nieuwe adidas Yeezy Boost 350 V2 'Moonrock' DA9572 op weg is. Dit Kanye West en adidas collab zullen de dingen goed maken voor de mensen die de vorige Yeezy release hebben gemist. Verlies deze kans niet om een ​​Yeezy aan te pakken, want het zal een gezocht paar zijn dat het zeer exotisch maakt zoals de vorige Yeezys. De adidas Yeezy 350 Boost V2 Earth Sample komt met een Lichtbruin Primeknit bovenkant met nog meer hetzelfde Tint op de veters en de zool. Een donkerder schaduw van Brown verschijnt op het trekblad, waardoor de enige middelen op minimaal contrast op de schoen ontstaan. Als je een fan bent van de adidas Yeezy 350 Boost Oxford Tan, denk dit als een vervolg op die colorway (gewoon een beetje donkerder). Wilt u deze versie voor het publiek zien? Blijf afgestemd als meer info begint te oppervlakken.

Blijkbaar, de Titolo x adidas NMD XR1 Trail "Celestial" is een eerbetoon adidas nmd kopen aan de gletsjers van Zwitserland, die een natuurlijk onderdeel vormen van de landschappen van het land. De sneaker heeft de all-White Primeknit bovenkant bijgewerkt die driehoekig gesneden zijn. De mediale zijden beschikken over een contrastrijk premium leer, terwijl de inspiratie van de majestueuze gletsjestructuren van Zwitserland ook wordt weerspiegeld door deze ijzige, doorschijnende, blauwkleurige buitenzolen van deze sneaker. Sneakerheads zal het erover eens zijn dat deze NMD XR1 Trail-weergave echt een beer lijkt op gletsjers.

Als het gaat om adidas, hebben de NMD, Ultra Boost en Yeezy Boosts al de adidas zx flux zwart glans aangenomen. Maar voordat een van deze kwam kwam adidas golven met de ZX Flux. Adidas is niet vergeten over de levensstijlloper, omdat ze nog steeds nieuwe kleurwegen loslaten van hier en daar. Een van de laatste paren die deze herfst wordt aangeboden, is deze Statische kleurweg die we hierboven zien, die geleverd worden met een grafisch zwart-wit bovenkant dat bedoeld is om op een statische print te lijken. Een geweven textielmateriaal domineert de bovenkant, terwijl witte details op de hielkooi en zoolunit zijn toegevoegd, en er is zwart op de drie strepen branding, veters en binnenvoering geplaatst.

In deze adidas Originals Superstar-schoenen adidas superstar zwart is een stijlpictogram gemaakt voor jongere voeten. De junior schoenen hebben alle klassieke details, inclusief de gladde leren bovenkant, de rubberen schoudertas en de rubberen buitenzool. De adidas Superstar is een van de merken's sneakersilhouetten die de laatste jaren een Boost-upgrade hebben ontvangen. Nieuws over de komst van deze gloednieuwe Superstar Boost "Noble Metal" was al sinds de afgelopen week al circulerend. Afgezien van de voor de hand liggend, zijn sneakerheads waarschijnlijk aan het wonderen of er iets anders is dat speciaal is voor deze Superstar Boost iteratie, dat is inderdaad het geval. Voor de eerste keer zijn de bovenkanten gemaakt van Primeknit materiaal, gekleed in een Grijze tint. De hiel is bekleed met leder, gelakt. Gold lijkt is gebruikt voor de zijkant Three Stripes, en zijn doosjes hebben een rubberen schaal.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com