Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-09-2017 07:25:09

melting
Membre
Date d'inscription: 29-12-2016
Messages: 264

rijden met kussende

Goede loopschoenen zijn essentieel bij het cre?ren van een gezonde routine. Het vinden van een schoen die past, is erg belangrijk, maar met zoveel verschillende voetsoorten en lopende stijlen is het moeilijk om te weten hoe u schoenen wilt kiezen die voor u passen.

We hebben gepraat met Ben Green, een ervaren lopende en Adidas Yeezy Boost 350 Donna biomechanische consultant, om de basis te krijgen van enkele van de meest gestelde lopende schoenvragen, en om te leren hoe u lopende schoenen kiezen die bij uw behoeften passen.
1) Kan de Correcte Running Shoes Schade voorkomen?

Running shoes veroorzaken geen letsel. We moeten altijd kijken naar mogelijke trainingsbelastingfouten eerst, dat wil zeggen te veel, te vroeg. U kunt echter het letselrisico verminderen door schoenvariatie in te voeren.

Een volumetrainer (hoge kussing, lage flexibiliteit) zal het kniegewricht meer opladen. Als alternatief, zal een raceplatte (low cushioning, high flexibiliteit) de enkelgewricht meer opladen. Het vari?ren van deze soorten schoeisel om het doel van uw rennen aan te passen is belangrijk. Het zal niet alleen trainings- en racesprestaties maximaliseren, maar ook Nike Air Max Tavas Femme hogere niveaus van Adidas Yeezy Boost 350 Womens laadvariabiliteit invoeren.

Hoewel verschillende schoenen de hoeveelheid belasting die je lichaam binnengaat, niet verandert, zal het veranderen waar het gaat. Dit zorgt ervoor dat u niet dezelfde weefsels herhaaldelijk in uw loop loopt.

De onderstaande tabel toont trainingszones 1-5 en het aanbevolen schoeisel in verband met elk. Dit is een zeer nuttig startpunt om te bepalen hoe u schoenen wilt kiezen die aan uw doelen voldoen.

Wat veel lopers misschien niet realiseren is dat het kussendeffect erg echt is! U kunt een stijging van 2-4% in de rendement behalen door in schoenen te rijden met kussende eigenschappen die passen bij de behoeften van het individu.

Het type kussen (bijvoorbeeld een steviger of zachtere verbinding) die bij u past, komt neer op een paar factoren, maar wordt overweldigend bepaald Adidas Zx 750 Dames door hoe comfortabel u een schoen vindt. De rol van schoeisel is het aanvullen van de biomechanica van de loper en als dat het geval is, zal het comfortabel zijn!

Wat we ook weten is dat oude schoenen hun kussendeigenschappen zullen verliezen en dus hun voordelen voor uw rendement. Hoewel het aantal kilometers dat een schoen duurt, sterk verschilt over de lopende populatie, als je een schoen hebt gevonden, de lente heeft verloren en je begint echt de grond onder je voet te voelen, is het tijd om te upgraden!

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com