Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-09-2017 07:42:59

melting
Membre
Date d'inscription: 29-12-2016
Messages: 264

metatarsale zone

Ga naar een lopende schoenenwinkel met een goede reputatie. Zorg ervoor dat u op beide schoenen probeert. Met de meeste goede winkels kunt u omhoog en omlaag het blok, buiten een paar keer, rennen. Dit is de enige manier om te ervaren wat het lopende gevoel zal hebben. Je moet ook de schoen op je voet houden voor ongeveer 10 minuten om ervoor te zorgen dat het comfortabel blijft. Zorg ervoor dat er niets knippert en dat u het gevoel van de schoen en uw sprong houdt.

Zodra u een nieuwe en comfortabele schoen hebt gekocht, doe ze niet op de proef met een 12 mijl lange loop of besluit het tijd om 7 mijl van de Nike Janoski Mujer snelheid rond een spoor te werken. Waarschijnlijk een makkelijke 3 mijl looppas zal voldoende zijn. Loop gemakkelijk in de schoen en voor slechts een korte afstand tijdens de eerste 100 mijl die u in de schoen besteedt. Draag nooit een gloednieuwe schoen in een marathon. Je bent gedoemd tot zere voeten, blaren en misschien erger. Het is verbazingwekkend hoeveel mensen elk jaar deze fout maken, ongeacht hoe vaak dit simpele feit is vermeld. Doe het gewoon niet!

Na uw voorzichtige en slimme selectie van uw gloednieuwe lopende schoen. Breng het naar huis, zet het op en geniet van je lop! Vergeet niet om je schoen te stoppen en te veranderen voordat je te ver gegaan bent.

Schoenenkleding wordt vaak genomen om veel betekenis te hebben. Zo ook, kan het lezen van thee bladeren, of het gieten van wandelstokken, om te bepalen welke Nike Cortez Mujer Trigrams aanwezig zullen zijn in de huidige lezing van de I Ching. Terwijl het je veel kan vertellen, is er ook veel ambigu?teit aanwezig. Terwijl sommigen het niet eens zouden zijn, zou ik liever een voet onderzoeken en naar uw gang kijken. Het zal me meer vertellen over hoe je schoenen zal dragen, dan het controleren van je schoenen zal je vertellen over je voeten of je gang. Met dat gezegd beschrijf ik wat u kunt leren van het kijken naar schoenenkleding. Een van de dingen om te zoeken is asymmetrie in slijtage. Dit zal de asymmetrie van de functie weerspiegelen. Er kan een beenlengte verschil zijn, een voet kan meer praten dan de andere, de spieren kunnen aan de ene kant strakker of zwakker zijn, of een roterende vervorming kan aanwezig zijn.
Slijtage
Buitenhak - Achtervoetbalspeler. Het punt van eerste contact met de grond Nike Air Max 90 Femme is meestal de plaats waar de meeste slijtage optreedt. Dit kan normaal zijn. De meeste mensen hebben hier een draagvlak. Dit kan zich voordoen met een lichte uitloper en de toename van de varusvoetpositie Adidas Neo Dames die optreedt in het rennen door de smalle basis van de gang (de afstand van de middellijn die de voet op de grond raakt).

Binnenhak Rearfoot striker. Eventueel in gang, wat dit gebied het eerste contactpunt met de grond zou maken. Kan ook ernstige pronatie zijn, als de hielteller naar binnen is gebogen en het mediale deel van veel van de enige schoenen draagt. De beste manier om te vertellen is, naast de schoen, naar de voet kijken.

Vorstvoeding
Veel voorvoetslijtage en kleine hakskleding geven meestal aan voorvorkstaking, die de schoenen van veel snellere korte en middelste lopers zullen tonen. Ongelijke slijtage, of draag Nike Air Max 1 Damen onder een tweede of derde metatarsale zone, kan een Morton's voet (korte eerste metatarsale) en overmaat pronatie aanduiden. De aangeduide metatarsal kan hoger zijn bij een stressfractuur. Midden van de Nike Air Zoom Odyssey Damen Zool
Laterale slijtage in het algemeen, kan een hoge boog weerspiegelen. Mediale zoolkleding, met een gebogen teller en een mediale verschuiving van de bovenkant, geeft waarschijnlijk een ernstige overdreven pronatie aan.
Hiel teller
De hielteller kan met buitensporige pronatie naar binnen worden gebogen en door een hooggewelfde voet naar buiten worden gekanteld.
Bovenste
De bovenkant kan ook naar voren kantelen met een hyperpronerende voet en kantelen naar buiten met een ondersteboven voet. Het kan gaten voor de tenen of alleen bij de grote teen tonen. Dit betekent dat het te vlak of te kort aan de voorkant van de voet kan zijn. Er moet een vingersbreedte aan de voorkant van de schoen voor de tenen zijn. Als de tenen een grote stoot in de schoen maken, minder dan 1/2 inch van de schoenpunt, is de schoen waarschijnlijk te kort.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com