Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-11-2017 06:50:25

Jarichvan
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-11-2017
Messages: 3

Deze NMD R1 Primeknit heeft een eenvoudig

Motorola bracht afgelopen februari een adidas sneakers heren sale uit in een begeerlijke "Powder Blue", maar keert deze zomer terug naar een debuut van een also lichte iteratie. Nadat we all al een voorbeeld truck de Parley x motorola UltraBOOST X hebben gemaakt, is het duidelijk dat adidas op een blauwe lijn zit. Per gebruikelijke 3, 0-make-up wikkelt een pastelkleur het gemarmerde Primeknit-bovenwerk onder een bijpassende kooi-overlay en inlegzool. Het donkere achterpaneel zit boven het schone tussenzool en zwarte buitenzool.

Nadat we vorige week één damescolour truck de adidas tubular shadow heren Uncaged hadden ontdekt achieved de nieuwe toevoeging truck een doorschijnende hielkap, leren we nu dat im or her minstens nog een color ways met dezelfde duidelijke functie bij hoort. Ook inside een tropische, zomerse established van tinten zoals een Energy Aqua-versie, is deze volgende Ultra Boost Uncaged met heldere hakken verkrijgbaar in Coral met het gepixeleerde Primeknit bovenste hierdoor witte rubberen buitenzool expire overeenkomt met de Enhance.

Na een preview truck de adidas nmd r1 heren zwart, krijgen we vandaag het look-made adidas NMD R1 Primeknit Japan Triple Dark-colored set om deze augustus uit te brengen. Voor degenen onder u expire nog steeds je Multiply Black Boost-paar nog moeten pakken, is dit misschien iets voor jou. Deze NMD R1 Primeknit heeft een eenvoudig zwart geweven bovenwerk met gecamoufleerde strepen die nauwelijks zichtbaar zijn dankzij een bijpassende gitzwarte schaduw, lange-hoogte Boost-demping hierdoor Japanse branding op een hiel voor een internationale twist. Er is nog geen bericht over het releasedatum, maar houd deze in de gaten voor meer informatie hier op Sneaker News.

De in het andere op adidas superstar goedkoop geïnspireerde colorway valt morgen hierdoor dit afgebeelde paar heeft een witte basis inside plaats van het andere zwarte paar uit een verpakking. De schoen will be eigenlijk geïnspireerd door Japans Sashiko-borduurwerk en gekleurd inside het zwart / witte thema over zijn primeknit-bovenwerk en sokachtige kraag. Tonale witte hits zijn lo zien aan de veters, EVA-inzetstukken en de middenzool van Boost, terwijl het semi-doorschijnende buitenzool de stijl compleet maakt.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com