Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas ā poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 28-11-2017 02:18:13

nhghgregsa
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2017
Messages: 4

nike footscape woven motion bodega

https://images.solecollector.com/complex/image/upload/vdm83tsdyxss8gyf4qcm.jpg

Klara sig för Fall-säsongen expanderar Nike Sportswear på sina "Camper" -serier. Nästa modell för att få behandling är nike footscape nm jacquard. Denna Nike Air Footscape har en Obsidian, Team Orange och Anthracite färgkombination. På basen har vi en Denim som textur som är markerad med Obsidian. Följande är brunt läder som landar på tånöverlagret. Heathered Gray kör sedan över tungan medan orange accenturer ses. Avsluta utseendet är Vit på mellansolen och antydningar om svart på yttersålen.

Lägger till nike footscape woven motion bodega-serien, kommer Nike Sportswear att släppa sin senaste Footscape Woven Chukka i en fallinspirerad "Cargo Khaki" färgväg. Den unika silhuetten har en olivgrön mocka övre parad med Velvet Brown detaljerade hela, en vit mellansula och yttersål det lägger till en fin kontrast. Att ge skon lite personlighet är Hyperviolet-detaljerna på insolesna samt en extra uppsättning av violetta snören.

Efter att ha släppt en denimdrapad "Camper" -färgen på nike footscape magista flyknit bhm svart, tar Nike två nya utseende på en av sina äldre modeller. Sätta att släppa både i en "Ice Jade" och en "Sequoia" färgväg, ser den första nya uppsättningen en aqua blå övre parad med en ljusbrun panel på tå låda. Utseendet är avslutat med några lila höjdpunkter längs sneakers halsband och för Swoosh-logotyperna på insidan och på tå-lådan.

Känd som nike footscape woven chukka rainbow, innehåller N7-kollektionens senaste artikel rader av röd grafik på sidan av en svart övre, komplett med ett unikt sömmönster. För att binda sig till det indianska temat har Nike lagt guld till delar av skon; i indiansk kultur är guld en färg som sägs vara anpassad till "hög kvalitet, framgång, prestation och positivitet".

http://www.erbjuderskor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com