Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-12-2017 03:55:30

juventuscamiseta
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-03-2017
Messages: 7

Brazilië shirts nemen aan het team om op te warmen

Barcelona kondigde aan dat Debeilai het trainen van 100 miljoen Europees zwaard hervatte, wijzend op de nationale Derby
Barcelona na een Champions League finale vanochtend 
Real Madrid Jasje
vroeg teruggekeerd om te oefenen in deze training, het inluiden van Barcelona in een grote goed nieuws - een operatie ondergaan team spits Dembele formele terugkeer naar het team deel te nemen gezamenlijke training.

Barcelona-spits Dembele deze zomer met een record van 
http://www.mooistevoetbalshirts.nl/images/2017101310505530218.jpg
120 miljoen euro transfer naar hoog te komen, maar hebben geen tijd gehad om hun vermogen te tonen aan Barcelona, ​​Dembele ongelukkig in de wedstrijd tegen Getafe gewond. Na het spel na de diagnose van professionele artsen, Den Bleei dijspier scheuren, moet een
nike high tops mens
  operatie accepteren. Eind september van dit jaar ging Dembele naar Finland voor een operatie en begon hij bijna drie maanden aan revalidatie. Afgelopen december is Dembele teruggekeerd naar Barcelona, ​​maar hij heeft de training van het team niet kunnen volgen en hervat alleen de training onder begeleiding van een teamarts of een fitness officer. Vandaag de dag, Dembele eindelijk terug naar het team te trainen, om volgens officiële bronnen Barcelona, ​​Dembele vandaag werden bestolen cirkel training met het eerste team, dit is de eerste keer sinds zijn blessure training met de bal.

Maar de officiële niet geven Dembele Barcelona comeback tijd, volgens Barcelona-coach Valverde was gebleken dat Barca revalidatie plannen Dembele is terug voor het einde van dit jaar, wat  Brazilië shirts
betekent dat Dembele hopelijk ontwikkelen Vang de nationale derby-kant van deze maand. Barcelona heeft echter ook herhaaldelijk benadrukt dat niet vanwege het belang van de nationale Derby het avontuur van Deng Beilei voorloopt op schema.

In aanvulling op Dembele, een andere lange-termijn slachtoffer Ming Basa Turan officieel comeback dit seizoen is niet de vertegenwoordiger van Turkije Barcelona middenvelder had vandaag in de competitie gespeeld geweest, heeft de concurrentie ook een vergunning club.
Denver debuutverwonding voor de eerste keer om deel te nemen aan het team om op te warmen
De Franse spits nam voor het eerst deel aan de  Cleveland Cavaliers shirts warming-up-training van het team nadat hij geblesseerd was geraakt en vervolgde vervolgens zijn training alleen.

Denver debuutverwonding voor de eerste keer om deel te nemen aan het team om op te warmen

Na de 2-0 overwinning op Sporting Lissabon in de Champions League groepsfase einde reis terug naar Barcelona op woensdagochtend om training Gamber Sports City voortzetten. Dembele warm-up voor de eerste keer sinds het team na zijn blessure.

Nadat het team met zijn formele training was begonnen, keerden de Fransen alleen terug naar de training. Daarnaast hervatten Mascherano en Rafinha de training alleen.

Valverde geleide het gebied van opleiding, aangeworven vijf B-team spelers om deel te nemen in, respectievelijk, Palencia, Alena, David Costas, Jose Arnaiz en Oriol Busquets, evenals de U19 doelman Iñaki Peña. In deze training heeft Turan ook officieel de remedie aangekondigd, je kunt deelnemen aan het team tegen de zondagse game Villarreal.

Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com