Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-12-2017 03:11:20

fewasfhimj
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-12-2017
Messages: 2

nike air max 90 essential groen

http://www.solusikopi.com/images/gallery/nike-air-max-90-black-008.jpg

We hebben de retro-editie 2015 van de nike air max 90 hyperfuse independence day colorway al gezien, die eerder dit jaar werd uitgegeven ter ere van het 25-jarig jubileum van het Air Max-silhouet. Deze keer krijgt de favoriete sneaker de Ultra Essential-behandeling. Gebruikmakend van hetzelfde palet als de iconische "Infrarood" kleuring, is de nieuwste nabewerking geconstrueerd met een uit één stuk bestaand gaas bovenwerk, gezeefdrukte panelen en een bijgewerkte Ultrazool die een gestroomlijnde modernisering van het vintage model oplevert.

De nike air max 90 essential groen hardloopschoenen moeten beslist een essentieel onderdeel van je schoenencollectie worden. Waarom vraag je dat? Welnu, de iconische Nike Air Max 90 hardloopschoenen krijgen een gloednieuwe makeover die zeker indruk zal maken op iedereen die voorbijloopt. Met een premium look die is gebonden aan een prachtig leren bovenwerk met robuust duurzame schuim tussenzolen, maximaliseren deze schoenen het comfort tijdens schokbestendige bewegingen - in wezen een schoen die elke schoen wil zijn.

Air Max 90 heette oorspronkelijk de Air Max III tot 2000, toen de schoen werd hernoemd naar het jaar waarin het werd gemaakt. Het was de derde schoen in de baanbrekende nike air max 90 dames zwart wit-serie die bekend stond om een ​​zichtbare luchtbel in de tussenzool en ook als een van de meest technologisch geavanceerde hardloopschoenen van zijn tijd. De luchtbel veranderde de manier waarop hardlopers naar hun schoenen zouden zoeken, het was een visuele herinnering aan de demping en het comfort dat ze van hun schoenen kregen.

Flyknit-stof omhelst je voet voor een lichtgewicht, ademend gevoel. nike air max 90 leather zwart Overlappende filmlagen bieden een gestroomlijnde structuur en een Max Air-hakeenheid levert veerkrachtig comfort en een OG-stijl. Een zacht voetbed van schuim helpt je de hele dag comfortabel te blijven. De schoen zal me zeker vele dagen door de lente en de zomer vergezellen. Lange voetmarsen zijn geen probleem dankzij de luchtdemping. En omdat de Flyknit-Upper weer gewicht bespaart, brengt de Air Max 90 je de zonsondergang in.

http://www.shoesmarkbe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com