Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-12-2017 04:25:23

egaghqopui
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-12-2017
Messages: 3

adidas nmd xr1 og primeknit

http://i3.stycdn.net/images/2016/12/50/article/adidas/so49797501/adidas-nmd-xr1-pk-schuhe-schwarz-140-medium-3.jpg

Adidas er ude på løbene med adidas nmd xr1 grey silver kollektionen, der starter i år. Da året begynder at gå ind i den koldere årstid, har Adidas planer om at skubbe nogle nye MND farveveje på detailhyller, og "Duck Camo" stilarterne starter sæsonen op, når de slipper ud 25. oktober. På en smidig, subtil måde anvender Adidas Camo print til det ventilerede net på den øverste sål, som vil være tilgængelig i hvid eller sort. Disse sneakers er færdige med en hælfane, der sport "The Brand With The Three Stripes" -teksten.

Adidas NMD har været en af ​​drivkræfterne i Three Stripes genopblussen i løbet af de sidste par år. Næste uge falder adidas nmd xr1 primeknit oreo variation for første gang. NMD XR1 har den samme klassiske inspiration og boost-dæmpning, der gør den originale NMD så populær og tilføjer et TPU-bur over midfoot- og lacing-systemet. Dette seneste Nomad-design har adidas 'Primeknit-teknologi og et slankere, mere fremadrettet design, som føles mindre som det originale NMD og mere som Pharrell Williams designet Human Race NMD.

Den nyeste tilsætning til den stadigt voksende Boost-familie, adidas nmd xr1 og primeknit fortsætter med at bygge videre på det futuristiske fundament, NMD allerede har lagt. Denne nye udgave tilføjer et plastikbjælke rundt midtfodsområdet, hvilket forbedrer stabiliteten på tværs af den øvre og tilføjer styrke til det overordnede design. De Boston / Micropacer-inspirerede rektangulære stik er stadig til stede inden for mellemsålen og rager udad fra det polstrede Boost-skum.

Adidas Originals faldt adidas nmd xr1 camo pack-pakken til efterår / vinter 2016, varm på hælene i BAPE NMD-udgivelsen. For mange mennesker, som mig, der trak en L på tombola var dette det nærmeste, vi ville komme til BAPE-samarbejdet. Disse Duck Camo NMD'er gør det til et ret tæt og interessant alternativ.

http://www.skarpepriser.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com