Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-01-2018 02:25:35

tjbhfjk
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-01-2018
Messages: 3

nike air force 1 low suede

https://newsneakernews-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2017/10/nike-air-force-1-low-glacier-grey-gum-aa0287-001_06.jpg


Het is tijd om de Wheat gekleurde sneakers uit te schakelen. De adidas schoenen is een herfstklassieker geworden, maar hoe zit het met de low-top iteratie van datzelfde ontwerp? Ook dit herfstseizoen valt hier, onze nieuwste blik op de Nike Air Force 1 Low Flax. Deze versie van de Nike Air Force 1 Low, klaar voor de val, is verkrijgbaar in de kleuren Flax, Gum, Light Brown en Outdoor Green. Het bovenwerk bestaat uit een ton-sur-ton bovenwerk van vlasnubuck dat is uitgerust met op laars geïnspireerde touwveters die in dezelfde kleur worden uitgevoerd. Het creëren van een monochrome afwerking is een merk met bijpassende kleuren en een eenheid in gomkleurig zool.


Tenzij je het van een tafel op Canal St. koopt, zijn de kansen om een ​​Roc-A-Fella-ketting te bemachtigen vrij laag op dit punt. Je kansen om de befaamde    adidas schoenen sale -Fella op te halen, zijn echter net iets beter geworden. De schoen is vrijgegeven voor de ComplexCon van dit jaar en het ziet ernaar uit dat deze in een tijdcapsule is bewaard. Een mooi wit getrommeld leren bovenwerk bepaalt de toon voor deze speciale release en houdt de dingen krokant als altijd. Het Roc-logo op de tong en de hak dienen als de perfecte touch om dit paar af te maken.


A Travis Scott x nike air force 1 Lage collab kwam onlangs op het net. Vroege rapporten suggereren dat we deze release exclusief in ComplexCon dit najaar zien. De exclusief bij ComplexCon bestaat uit een bovenwerk van een wit canvas bovenop een witte tussenzool en buitenzool van Gum. De ster van de showschoen is ongetwijfeld de Nike Swoosh-logo's met velcro-logo in Metallic, Marble en Iridescent. Met andere woorden, je kunt de schoen naar wens aanpassen met drie verschillende Swoosh-kleuren.


De nike air force 1 low suede, een premium uitvoering van de sneaker krijgt deze zomer een indigokleurig thema. Met een gebreid bovenwerk in de kleur gekleurd in blauwe tinten, worden aanrakingen van suède gebruikt voor de oogjes, swooshes en hiellip. Een witte tussenzool en rubberen gom buitenzool completeert het eenvoudige en stijlvolle ontwerp helemaal.


http://www.bestelsneakers.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com