Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-01-2018 04:10:07

eioewqplij
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-01-2018
Messages: 3

nike air max plus tn ultra obsidian

https://cdn5.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2016/01/NIKE-AIR-MAX-PLUS-2.jpg?x76107

De nike air max plus se pure platinum is een van de grote silhouetten die Nike ons in 1998 bracht! En nu is deze nieuwe colorway beschikbaar! Ze heten 'Ice' en die naam past perfect bij deze geheel witte sneaker met een ijsblauwe buitenzool en een turqoise Swoosh!

NikeLab brengt het nike air max plus gold-pakket uit in Black / White, Bone / Oatmeal, Pink / Grey en Sail / Black. Deze modellen hebben een volledig ademend mesh bovenwerk geaccentueerd met premium nubuck overlays en een comfortabele mesh voering. De vervaagde effect tweekleurige TPU overlays bieden toegevoegde stijl evenals het zijpaneel Swoosh. Andere stijlelementen omvatten - de geperforeerde tong die zorgt voor extra ademend vermogen en tonale veters. Ten slotte zitten deze modellen bovenop een 360-graden rubberen tussenzool en een rubberen buitenzool.

In 1998, toen er een "tech-sperimental" sneaker tijdperk aan de gang was, bracht nike air max plus tn ultra obsidian uit. Op het juiste moment verscheen de TN met een specifieke methode van kleurblokkering, het bovenste gedeelte van het bovenste gedeelte veranderde een aantal dingen voor sneakers die later in de rij werden uitgebracht. Het ontwerp van de schoen is niet voor de zwakkere: het is gebouwd voor prestaties en comfort in de hoogste mate.

Afgestemd nike air max plus dames zwart maakte een grote kom terug naar de straat. Snel rennende silhouetten sprongen in de sneaker-scene en maakten een lange stap van eind jaren negentig tot 2017. Natuurlijk zou Oregon-gebaseerd merk niet zichzelf zijn als ze niet de wind zouden vangen en op deze trend zouden vliegen - Air Max Plus komt binnen variëteiten van kleuren en versies, met NikeLab limited edition zitten op de top van dit alles.

http://www.shoesmarkbe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com