Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-01-2018 07:41:48

AllenWat
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-01-2018
Messages: 3

Huaraches

Met de Kickasso-knallers rollend, toonde hij een blik op Huaraches deze Nike Foamposites geïnspireerd door de vlaggen van het Caribische eiland Trinidad Tobago en de Verenigde Staten van Amerika. Het Trinidad-paar is voornamelijk felrood en de zwarte streep met witte lijnen loopt diagonaal over, net als de vlag. De Amerikaanse douane heeft rode en witte slagen langs de rug naar de hiel als de wapperende vlag, er zijn natuurlijk witte sterren op de blauwe achtergrond naar het midden en een helder witte teen maakt dit patriottische paar af. Laat het ons weten in de comments sectie als je een van deze Kickasso-gewoonten, de Trinidad of de VS-schuimen voelt? Blijf luisteren naar Sneakerfiles voor meer douane, releasedata en nog veel meer!

Gepland om te publiceren op 5 oktober zal inderdaad dit vurige University Red-paar zijn van de Nike Hyperflight Max. Hoewel de tegenhangers van Hyperflight een eerder subtiele maar toch onder de radarachtige loop hebben genoten, lijkt deze vernieuwde versie de dingen naar een heel ander niveau te tillen. En als deze eerste druppel een indicatie is van wat we nog meer van dit model kunnen zien, Air Max Thea dan zullen deze schoppen zeker in de winkels ontbreken. Lees verder na de sprong om een nieuwe, gedetailleerde invalshoek van deze aankomende release te bekijken en zorg ervoor dat je een bericht achterlaat in de sectie Reacties hieronder.

Nadat we al een kijkje hadden genomen naar dit aanstaande paar neongroene / blauw / grijze Nike Flightposites, lijkt het erop dat Nike 2016 we een aantal gloednieuwe foto's hebben om te delen met al je sneaker-kijkplezier. De injectie van de grijsgekleurde, gebarsten cementachtige afbeelding geeft een pittige mix van neonkleuren, en geeft deze colorway zowel een smaakvolle boost in uitstraling als een mooi vleugje balans. Lees verder na de sprong om de nieuwe foto's te bekijken en zorg ervoor dat je blijft schommelen met SneakerFiles voor meer informatie.

Als je het ons vraagt, is de 11-jarige Ross Hathaway zeker gemaakt voor skate. Na een levensbedreigende ziekte te hebben overleefd, crediteert Ross zijn sterke wil op het skateboard als zijn inspiratie om de Nike SB Zoom Stefan Janoski Doernbecher te creëren, een ander stellair lid van de komende Nike x Doernbecher "10th Anniversary" -collectie. Niet alleen kan Ross Air Max 97 een 180 op zijn ski's landen en een aantal coole bewegingen op zijn skateboard maken, hij heeft zelfs een zwarte gordel in Tae Kwon Do. Behoorlijk indrukwekkend voor elk kind - vooral indrukwekkend voor iemand die heeft geleefd met cystische fibrose sinds hij op de kleuterklas was. Maar in plaats van het hem te laten vertragen, hebben Ross en zijn familie hun energie gestoken in het inzamelen van geld voor cystic fybrosis-onderzoek. Nu is Ross opgewonden om zijn passie en verhaal te delen met een veel grotere markt - een die zal gaan schreeuwen om zijn Nike Zoom Stefan Janoski skateschoen.

Voor de 17-jarige identieke tweeling Kira en Kate Smith was de Nike Dunk Sky Hi hun favoriete silhouet toen ze werd gevraagd om deel te nemen aan het Doernbecher Freestyle-programma. Ontworpen met een vleugje elegantie, weerspiegelt deze sneaker de verbeelding en stijl van een jonge fashionista. Kira houdt van franje en kant, prestaties en poëzie. Op haar 17e is ze al een ervaren danser en een aspirant-ontwerper met een indrukwekkend portfolio aan schetsen. En hoewel ze soms wordt aangezien voor haar identieke tweeling Kate, kan haar unieke Nike Dunk Sky High niet worden verwaarloosd. Geïnspireerd door haar liefde voor de Victoriaanse mode en een speelse fascinatie voor Alice in Wonderland, steekt Kira's unieke Nike het spul uit met kanten embossing, lintveters en een korsetdetail op de hiel. De buitenzool is voorzien van Kira's handgetekende afbeeldingen en een citaat van een bepaalde Cheshire-kat die leest, we zijn hier allemaal boos. Kira zei trots: "Het was een eer om patiënten met een psychische aandoening te vertegenwoordigen."

Terwijl Nike blijft voortbouwen Air Max 90 op het succes van de Nike Flyknit Lunar1 + -serie, maakt een nieuwe tarpgroene iteratie zijn debuut. Gedrapeerd in een tarpgroen gekleurd bovenwerk, geeft deze lichtgewicht hardloper hits van grijs weer langs de veter en de tong terwijl de accenten van het zeil de accenten van de Lunarlon-middenzool voor een complete afwerking markeren. Groen inderdaad, deze populaire hardlopers zullen de aandacht trekken van degenen die passeren. Als dit bij jouw stijl past, neem dan nu de Nike Flyknit Lunar1 + Tarp Green / Volt-Sail op van deelnemende Britse retailers zoals http://www.brabantopenair.nl/images/large/huaraches-311ziz.jpg Titolo. Neem contact met ons op voor een Amerikaanse release.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com