Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-02-2018 08:45:09

sweet
Membre
Date d'inscription: 31-10-2017
Messages: 447

Alle beslissingen

Vooruitstrevend, een veel beter model zou zijn om te focussen op het identificeren van een optimale tussenzoolstijfheid (die variabel kan zijn) voor een individu, gecombineerd met hun optimale uitlijnings- / bewegingspatronen voor een bepaalde activiteit (dwz de positie waarin hun letselrisico wordt geminimaliseerd) en hun prestaties zijn gemaximaliseerd, ongeacht de visuele uitlijning). Er is echter veel meer onderzoek nodig voordat we volledig begrijpen hoe we dit klinisch kunnen bereiken.

Het concept van intelligente schoenen die hun middenzoolkarakteristieken aanpassen aan de stapsgewijze vereisten en zich effectief afstemmen op de drager en het oppervlak waarop ze zich Adidas ZX 10000 Mens bevinden, klinkt misschien als iets van Back to the Future, maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van Adidas NMD Damen voordat we dit soort vooruitgang zien in onze hardloopschoentechnologie. Het verandert echter niets aan het feit dat we meer inzicht nodig hebben in letselrisicofactoren en dat deze waarschijnlijk nog onderwerp (en activiteit) specifiek zijn.

Dus waar laat dit de renner die een paar schoenen kiest in 2011? Er zijn veel keuzes. Neutrale? Stabiliteit? Beweging controle? Vibram Five Fingers? Barefoot? Hopelijk realiseer je je nu dat er geen eenvoudig antwoord is.

Alle beslissingen kunnen en moeten gebaseerd zijn op één belangrijke factor: comfort. Geloof het of niet, comfort is gekoppeld aan de reductie van de frequentie van de blessure41 en wordt beschouwd als de belangrijkste variabele voor sportschoenen, en een brandpunt voor elke toekomstige ontwikkeling van sportschoenen.42 We weten allemaal dat comfort subjectief is en onderwerpspecifiek43 Nike Air Max Thea Mujer dus daarmee alleen de drager kan zelfverzekerd de meest geschikte schoen kiezen. [Wees op uw hoede voor de winkelmedewerker / podoloog die u de exacte merk- en modelschoen voorlegt die het beste bij u past]. Wat de ene persoon prettig vindt, zal sterk van de andere verschillen; misschien is dit de reden waarom sommige mensen vinden dat stijve ondersteunende schoenen het best voor hen werken, en anderen ontdekten dat blootsvoets lopen het antwoord was op hun lange geschiedenis van blessure-ellende.

Zoals de meeste hardlopers weten, kan het vaak een beetje vallen en opstaan ??zijn met betrekking tot het vinden van de 'juiste' schoen. Zodra je hebt gevonden wat voor jou werkt (of als je het al hebt gevonden), verander het dan niet.

Ongeacht het advies in de schoenenwinkel / tijdschriften over uw 'pronatie'; op huidig ??bewijsmateriaal Nike Air Max Zero Donna kun je net zo goed een schoen kiezen die alleen op comfort is gebaseerd, en je abonneren op een cursus van Adidas ZX 700 Herren Pilates en verstandige trainingsgewoonten aannemen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com