Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-02-2018 08:47:45

sweet
Membre
Date d'inscription: 31-10-2017
Messages: 447

Tot slot, laten we

Dus 'anti-pronatory' schoenen met stijvere tussenzool doen eigenlijk wat ze beloven. Het probleem is dat we niet weten of we ze nodig hebben om het voor ons te doen of niet. En terzijde, varus-posting / kantelen werd in één studie getoond om de scheenbeenschok en verticale belastingssnelheden te Adidas Gazelle Damen vergroten.39 (Is dit misschien de reden waarom al die verwondingen zich voordeden in de motion control-schoenen in de bovengenoemde studie?)

Tot slot, laten we demping niet vergeten. Nike Air Max Zero Uomo Dat moet de hoeveelheid kracht verminderen waaraan we worden blootgesteld tijdens het hardlopen - toch? Fout. Naarmate de demping van schoenen vermindert, passen hardlopers hun patronen aan om een ??constante externe belasting te behouden.40 Er wordt echter verondersteld dat dit bijdraagt ??aan comfort, en dit lijkt de belangrijkste variabele te zijn waarop sportschoenen kunnen worden geselecteerd, waarover we binnenkort zullen praten.

Verdict = Er is zeer weinig onderzoek gedaan naar de relatie tussen hardloopschoenen en blessurepreventie. Stijvere tussenzolen verminderen de pronatiesnelheid en -grootte, maar kunnen daardoor de verticale laadsnelheden verhogen. Nike Air Max Thea Womens Demping van loopschoenen kan een mythe zijn.

Het lijkt erop dat het huidige model waarop loopschoenen worden aanbevolen / gekozen verkeerd is. De basis ervan is gebaseerd Nike Air Max 2015 Hombre op vooroordelen die onjuist zijn gebleken. Vanwege de significante variatie binnen de soort is het belachelijk om mensen op dezelfde manier op elkaar af te stemmen (en ernaar Nike Air Max Classic BW Womens streven om dit te doen in een vooraf geselecteerde 'normale' positie die hoogstwaarschijnlijk niet 'normaal' is voor de meeste mensen, is mogelijk schadelijk). Schoenen lijken over het algemeen te bereiken wat ze beweren. Ons inzicht in de vraag of ze deze variabelen daadwerkelijk moeten bereiken (en wie van elke variabele zou profiteren) is op dit moment echter slecht.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com