Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-02-2018 05:31:11

sweet
Membre
Date d'inscription: 31-10-2017
Messages: 447

Terwijl New Balance

Wandelaars vragen zich af of New Balance hardloopschoenen goed zijn voor fitnesswandelingen. Moet u hun loopschoenmodellen niet dragen in plaats van hun loopschoenmodellen om te wandelen? Fitnesslopers kiezen al decennia lang voor New Balance hardloopschoenen. Het klopt Nike Air Huarache Homme dat niet al hun ontwerpen de kenmerken hebben die het beste zijn om te lopen, maar veel modellen van hun hardloopschoenen zijn uitstekende keuzes.

Wandelaars hebben flex in de voorvoet nodig en hebben minder zware demping nodig dan vaak wordt aangetroffen in comfortschoenen of schoenen met demping. Maar veel hardloopschoenontwerpen van New Balance zijn uitstekend voor marathonlopen, halve marathon, 10K en training.

Terwijl New Balance ook schoenen produceert die ze als Nike Air Pegasus 83 Hombre wandelschoenen bestempelen, zal je waarschijnlijk hardlopen als je flink loopt. Schoenbedrijven zetten over het algemeen hun beste technologie in hun loopschoenmodellen terwijl de wandelschoenen achterblijven.

Vaak zijn de wandelschoenen niet flexibel genoeg voor fitnesswandelingen, vooral voor langere afstanden. Terwijl New Balance enkele atletische wandelschoenontwerpen Nike Air Max 2017 Womens heeft, zijn hun hardloopschoenen vaak een betere keuze voor stevig wandelen. Meer informatie over de verschillen tussen hardloopschoenen en wandelschoenenNew Balance heeft een volledig assortiment stijlen voor overpronators die bewegingsbediening, neutrale lichtgewicht trainingsschoenen, stabiliteitsschoenen en sleepschoenen nodig hebben.

Nieuwe balans schoenbreedtes: Zeer weinig sportschoenen worden in breedtes geleverd, maar New Balance heeft schoenen in een breed Adidas ZX 700 Homme scala aan breedtes: x-smal, smal, medium, breed, x-breed, xx-breed, voor mannen, vrouwen en kinderen .

New Balance Shoe duurt: New Balance gebruikt verschillende soorten leest voor loop- en wandelschoenen.

Jarenlang gebruikten ze de SL-1 en SL-2 duurt. Maar ze hebben de dingen veranderd en het is het beste om te onderzoeken welke laatste het beste bij je Nike Air Max 1 Mujer voet past en vervolgens schoenen te kopen die op dat laatste zijn gebouwd. De laatste verschillen in hielbreedte, toebox-breedte, toebox-diepte en wreefhoogte. Bekijk deze tabel met schoenen van New Balance.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com