Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-03-2018 04:10:28

sdoeopksd25
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-03-2018
Messages: 2

nike air max 95 hvid og blå

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2017/04/nike-air-max-95-liquid-lime-release-date.jpg

Re-Kindling vores forhold for tredje gang, vi har endnu engang samarbejdet med Dave White på den ikoniske nike air max 95 silver bullet. Pakken tager inspiration fra Daves 'Albion' Collection, der ser Storbritanniens oprindelige arter genforestemt i Whites underskriftstil. Med fokus på ræven og kaninen pryder kunstværket silhuettens nej syningspanel og tegner på de mange lag og elementer fra malerierne selv. På et tidspunkt, hvor basketballsilhouetter rejste sig øverst på sneakermarkedet, og løbens indflydelse var begyndt at hale off, introducerede Nike Air Max 95 som et forsøg på at genskabe verdens fantasi og opmærksomhed mod de højtydende kørende stilarter, der var så populære i de foregående årtier.

Med disse to nye premiumfarver af nike air max 95 ultra tilbud, 'Gum Pack''en, kan du se hvad en strålende livsstil mulighed denne berygtede løbende silhuet kan gøre. De sædvanlige 'sporty' farver i '95 har forskellige toner og farver på hver af skoens unikke understøttende overlejringer. Som du kan se, har disse to stilarter en enkelt tone på tværs af overdelene, herunder mesh krave og snørebånd. Dette hjælper med at understrege silhuettens tilfredsstillende form og bringer vinduerne ud i mellemsålen.

Nogle betragter dette den grimme ænder af Air Max-klanen. nike air max 95 hvid og blå Det var den første stil at have synlig luft i forfoden og en sort mellemsål, som markerer det som noget af en outsider. Den legendariske designer Sergio Lozano havde sin andel af negativ feedback under udviklingen af ​​denne træner - men den komprimerede luft med forskellige PSI-enheder i hælen gjorde skoen en usædvanlig tur. Dette quirky design fortsætter med at vinde diehard trainer fans over.

Helt siden introduktionen i 1995 har nike air max 95 premium metallic silver salgshas været en fast favorit blandt løbere og samlere. Udformet af Nike-designlegenden Sergio Lozano var varemærket striberede "bølger" på siderne inspireret af Nike's Beavertown, Oregon-hovedkvarteret og Grand Canyon, mens designteamet tog inspiration fra menneskelig anatomi til mellemsål, ydersål og snøring . Resultatet af disse bestræbelser var en af ​​de mest efterspurgte sneakers i midten af ​​90'erne, med samlere og kølige børn fra New York til London til Tokyo, alle sammen for at få deres hænder på et par.

http://www.sumbmershoes.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com