Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-03-2018 07:41:04

niubaba
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-03-2018
Messages: 4

Adidas-schoenen hete verkoop

https://blog.finishline.com/wp-content/uploads/2016/06/GPL_2921-Edit-e1466713940111.jpg

Het 'Uncaged'-concept Adidas Heren schoenen Korting op deze nieuwste versie van Adidas is afkomstig van consumenten over de hele wereld die het oorspronkelijke Ultra Boost-silhouet fysiek hebben' gehackt 'door de externe kooi af te snijden om iets geheel nieuws te maken. Adidas heeft op de trend gereageerd met deze nieuwste versie van de Ultra Boost en evolueert deze naar de nieuwste vorm om de lijnen tussen mode en prestaties verder te vervagen.


Met het verwijderen Adidas damesschoenen Nieuw van de kooi op de originele Ultra Boost, verminderde de structurele integriteit doordat de plastic steiger hielp om de schoen samen te trekken zodra hij geregen zat en je voet volledig vast te zetten. Voor de tweede komst werd de Primeknit-vorm lichtjes gewijzigd rond het binnengedeelte van de zijwanden om de vorm te versterken om meer steun toe te voegen, verder versterkt door het elastische instappunt rond de manchet van de voet.Zittend naast het Adidas-schoenen hete verkoop nieuw versterkte Primeknit-bovenwerk is de Boost-middenzooleenheid grotendeels intact gebleven zonder echte merkbare veranderingen. Boost werd voor het eerst geïntroduceerd in de adidas-hardlooplijn in 2013 met het Energy Boost-assortiment, uitsluitend ontworpen om de prestatiemarkt te bedienen boven het esthetische bewustzijn.

De constructie van adidas ultra boost uncaged de tussenzool bestaat uit 2500-3000 kleine plastic pellets per schoen, en elke wordt ingespoten met lucht en samengeperst samen met stoom en druk om een ​​groter blok flexibel schuim te creëren. Het is bewezen dat dit alternatief voor je gewone EVA tussenzool de prestaties verbetert (en heeft de prijzen om het te bewijzen) en verbetert enorm de demping en het energierendement bij impact.

http://www.ultrabshop.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com