Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-03-2018 08:45:45

sweet
Membre
Date d'inscription: 31-10-2017
Messages: 447

Nike bouwt stijlvolle

"Voor de meeste lopers, of mensen, is het nummer één filter comfort. En daarom zie je de industrie deze schommelingen doormaken. Er was het hele minimalisme - en dat was een trend waar we deel van uitmaakten omdat er een potentieel voordeel was - maar het swingt terug naar wat echt comfortabel is, "zegt Holts. "Er zal altijd een voorkeur zijn, of het <a href="http://www.baidu.com/">Nike Air Max 90 Mens</a> nu trending minimaal of maximaal is. En we zullen altijd een gedempte, zachte maar toch responsieve oplossing hebben, omdat we denken dat dat is waar de meerderheid van [mensen] de neiging heeft om te zwichten. "

Nike bouwt stijlvolle en prestatiegerichte hardloopschoenen voor alle leeftijden en vaardigheden. Of je nu net begint met je loopbaan of je traint voor een volgende marathon, je hebt de juiste paar schoenen nodig om je voeten gelukkig te houden. Als u op zoek bent naar schoenen is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de algehele pasvorm en het type schoen. Neutrale lopers vereisen bijvoorbeeld een schoen met voldoende ondersteuning van de voetboog, terwijl lopers met platte voeten op zoek moeten naar schoenen met stabiliteit, ondersteuning en bewegingscontrole. Sommige schoenen hebben een niet-naaide of <a href="http://baidu.com/">Asics Gel Lyte 5 Womens</a> naadloze overlay om blaren te verminderen, terwijl andere een bovenwerk met ventilerende mesh hebben om de voeten koel en comfortabel te houden.

Deze herenschoen voor heren biedt een ideale mix van luchtstroom en een natuurlijke rit dankzij een innovatieve, ademende constructie. Een ander hoogtepunt is de flexibele buitenste groeven over de hele lengte, die ervoor zorgen dat de voet stabiel blijft en op zijn plaats blijft terwijl u de kilometers eruit stuwt. Deze schoenen hebben een bootie-ontwerp dat de voet gemakkelijk omsluit voor een goede pasvorm. Andere hoogtepunten zijn een naadloos gevoel en een tussenzool die zorgt voor een gelijkmatige lichtgewicht demping en ondersteuning. Deze schoenen worden geleverd met minimale no-sew-overlays voor naadloos comfort en ondersteuning.

Je voeten blijven koel en comfortabel in deze <strong>Adidas Yeezy 350 Boost Homme</strong> loopschoenen dankzij hun mesh bovenwerk. De Flex Experience 3 wordt ook geleverd <strong>Nike Air Max Tavas Hombre</strong> met een voering van textiel en een binnenzool met kussens om de voeten ondersteund en comfortabel te houden. Een flexibele middenzool bevordert soepelere overgangen terwijl uw voeten bij elke stap van de grond vallen. Een ander hoogtepunt is de bootie-instapconstructie die de voeten wiegen en een handig element toevoegt aan uw trainingsroutine. De stijlvolle overlays voegen ondersteuning en comfort toe. Andere kenmerken zijn een veters aan de voorkant en een gewatteerde tong en kraag.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com