Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-03-2018 04:31:02

sweet
Membre
Date d'inscription: 31-10-2017
Messages: 447

Er zijn zeker

Controleer het terugkeerbeleid: Gespecialiseerde hardloopwinkels laten je sneller schoenen binnen een maand retourneren als ze niet goed voor je zijn. "Iedereen kan 30 seconden met perfecte vorm op de loopband [in de winkel] lopen," zei Kann. "Wat belangrijker is, is wat er gebeurt als je 10 mijl buiten hebt gelopen." Koop op zijn minst je schoenen van een website met een solide retourbeleid, zoals Zappos, REI, Running Warehouse, Road Runner <a href="http://www.baidu.com/">Adidas Superstar Mujer Blancas</a> Sports of JackRabbit.

Er zijn zeker anatomische, biomechanische en hormonale verschillen tussen mannen en vrouwen, "zei podoloog Dr. Langer. "Vrouwen hebben doorgaans smallere hielbotten, lagere enkelbotten en zijn meer vatbaar voor het ontwikkelen van eierknobbels dan mannen, en maandelijkse hormonale veranderingen kunnen de neuromusculaire co?rdinatie van vrouwen alsook de elasticiteit van de pezen en ligamenten veranderen."

Sommige fabrikanten, zoals Altra en Adidas, hebben tijd en onderzoek ge?nvesteerd in het ontwerpen van verschillende schoenen voor verschillende geslachten <a href="http://baidu.com/">Asics Gel Lyte 3 Femme</a> op basis van anatomische voetverschillen. Andere merken, zoals Brooks, Mizuno en Skechers, richten zich op het ontwerpen van schoenen met materialen die schimmelen aan de voet van de drager en reageren op zijn of haar lichaamsmechanica, ongeacht het geslacht.<strong>Nike Air Vapormax Womens</strong>  Voor deze merken is de maat van de vrouw meestal één tot twee Amerikaanse maatnummers hoger dan de overeenkomende mannelijke maat (dus een Amerikaanse heren 7 kan een dames 8, 8? of 9 zijn, afhankelijk van de fabrikant). Er zijn ook breedteverschillen: Damesschoenen komen meestal in B, of wat als gemiddelde breedte wordt beschouwd, en een mogelijke A voor smal of C voor breed; Herenschoenen zijn D voor medium, C voor smal en E voor breed. Deze ontwerpstrategie voor niet-geslachtsvezels kan in feite goed werken voor vrouwen met grotere en / of bredere voeten (ze kunnen <a href="http://baidu.com/">Adidas Yeezy Boost 350 Hombre</a>herenmaten dragen) en mannen met kleinere en / of smallere voeten (ze kunnen damesmaten dragen).

"Hoewel er verschillen zijn tussen vrouwen- en herenvoeten, is er binnen elk geslacht nog steeds veel variabiliteit," zei Dr. Langer. "Ik zou me minder zorgen maken over welke functies vrouwelijk of mannelijk zijn en meer over welke schoen de comfortfuncties heeft die elke hardloper voor zichzelf kiest."

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com