Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-03-2018 04:32:39

sweet
Membre
Date d'inscription: 31-10-2017
Messages: 447

verkoper bij een gespecialiseerde

Vergelijk schoenen met elkaar: hoewel je misschien een paar paar schoenen online wilt bestellen, raden we je aan om eerst door een goed ge?nformeerde verkoper bij een gespecialiseerde hardloopwinkel te passen. Probeer een stel schoenen en ga terug naar het paar paren dat het meest comfortabel leek. Om te vergelijken, zet het ene model op de ene voet en de andere op de andere en maak een ronde rond de winkel - en doe het opnieuw, van voet veranderen. "Stel jezelf de vraag, 'Van welke <a href="http://baidu.com/">Nike Air Max 2016 Mujer</a> schoenen was je het minst op de hoogte?' En koop die, 'zei Kann. Je moet ook met de veters spelen. Veters die te strak of te ruim zijn - op de juiste of op de verkeerde plaatsen - kunnen het gevoel van de schoenen aanzienlijk be?nvloeden. Een vetersluiting met hielsluiting kan ervoor zorgen dat de voeten niet naar achteren schuiven, terwijl niet-traditionele teenveters meer ruimte aan de voorkant bieden.

Winkelen met een doel voor ogen: u moet overwegen wat u het meeste wilt van het paar schoenen dat u koopt. Als het gaat om snelheid, focus je dan op het gewicht en het reactievermogen. Als de afstand ligt, let dan op demping. "Denk aan waar je nu bent en waar je wilt zijn in de komende 300 tot 500 mijl," zei Kann. (Dat is ongeveer hoe lang een paar schoenen zou moeten duren.)

Dit kan betekenen dat je meer dan één paar schoenen in je <a href="http://www.baidu.com/">Adidas Hamburg Womens</a> rotatie hebt, wat onze experts ten volle onderschrijven. "Als je steeds dezelfde schoenen en hetzelfde type schoen draagt, kan dit de mechanica op dezelfde manier be?nvloeden," zei Dr. McDannald. "Het is goed om je lichaam een ??bocht te geven en [maak het] aan te passen aan een andere schoen, die overbelastingsproblemen in de toekomst kan voorkomen." Als je op opeenvolgende dagen loopt, kun je ook een paar schoenen "laten rusten" Terwijl je in de andere rent; hierdoor kan de demping volledig terugveren.

Ga er niet alleen van uit dat je de nieuwste versie van je huidige schoenen kunt kopen en helemaal klaar bent. "Mensen kunnen vasthouden aan 'dat is mijn favoriet', wat problematisch kan zijn omdat schoenenfabrikanten dingen veranderen," zei Dr. McDannald. Kann voegde eraan toe: "Krijg elk jaar of twee. Je lichaam verandert en schoenen <strong>Nike Air Max Thea Mujer</strong> veranderen. "

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com