Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-04-2018 03:26:20

sfsdfsw
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-04-2018
Messages: 3

Nike Blazer Low Tilbud

http://www.compoagro.it/images/meny/BLA/splendido-nike-blazer-alto-canvas-floreale-donne-verde-blazer731h12.jpg

Nike respekterer greats. Derfor Nike Sko 2018 har de samarbeidet med den legendariske pro skateren Grant Taylor for å skape en flott ny signatur, lav topp Blazer.

Blazer ble introdusert av Nike Sko Herre Udsalg i 1972 og har siden forvandlet seg til en moderne stilklammer. Forfaller fra et enkelt lerret høyt topp til et skinn midt topp og uformell lav topp, blir denne skoen bare bedre med alderen.

Med sommeren på oss er Nike Sko Dame Hvit den nyeste versjonen for å løslate. Den kardborrelastede lavspenneversjonen av Blazer er et perfekt valg for de sommerdagen når du bare vil slippe noe raskt uten å måtte ta deg tid til å snøre seg opp. Laken på lerretet er slitesterkt, og det pebblede læret Swoosh legger til nok klasse for å gjøre dette til en variert sneaker i enten svart / hvitt eller grå / hvitt farger.

Vi liker hva Nike Blazer Low Tilbud har gjort med sin SB-linje i det siste, og de har nettopp droppet en annen god sko for oktober 2009. Med en klar Halloween-innflytelse har den nyeste Blazer Premium et hvit lerret øvre med en fremtredende rød ""blod splatter"" print . En grå suede Swoosh sammen med røde og hvite paneler fullfører paletten.

http://www.weibeast.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com