Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-04-2018 04:53:06

Hale Harte
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-04-2018
Messages: 3

nike air force

ÿþMed hensyn til udførelse er Air Tech Challenge Hybrid en Nike nike air force s bedste hybrid mash-ups nogensinde oprettet. Det fangede essensen af hver eneste model for at skabe et mega-blandet design af Agassi awesomeness i en sko, der kunne have været meget vel en Agassi .5 model som Air Jordans vi har set tidligere. At give denne allerede spændende sko en ekstra visuel punch er det reflekterende panel på den øverste, der lyser op, når ramt med en flash af lys. Desværre er dette bare en uudgivet prøve af Challenge Hybrid, men det er helt sikkert pænt at se, at Nike måske har haft yderligere planer for denne flotte model. Med Air Trainer 1 i OG colorways kommer snart ud, vil Nike flirte med en anden Agassi revisit? Flere af denne store prøve nedenfor, så se galleriet og slå auktionen fra supremexheat på eBay.

Blazer s klassiske vulk-sålkonstruktion gør sig til enkle farveveje, og Nike Sportswear s Vintage-serien har perfektioneret en diskret formel, der samtidig giver et alsidigt anker til din garderobe og foreslår et uendeligt udvalg af mulige nike air max thea anvendelser. Den nyeste til at tilbyde suede n Sail combo er disse to Nike Blazer Low VNTG udgivelser, rose og kongeblå par, hvis farvede tunger afspejler en af de få mindre ændringer, vi har set i denne linje i de seneste måneder. Parret med faldende blade i de billeder, du vil se nedenfor, er det klart, at nike 97 disse specifikke toner passer perfekt til efterårstemningen, og de er nu tilgængelige fra SNKRS.

Når det kommer til Nike's nuværende skovl af løbere, er der ikke meget af et spørgsmål om, hvem der styrer rosten i sneakerhead-samfundet lige nu. Ja, Flyknit-linjen har taget mange opmærksomhed med sin fantastiske udførelse af form møder funktion, men det har ikke sneakers som den også lige debuterede Nike LunarGlide 4+ slået i hver kategori. For eksempel, hvis du vil have en Lunar ride på bunden, vil det ikke være let at finde på et par Flyknits, med på HTM parrene, der hidtil er udstyret med den specielle sål. Nike LunarGlide 4+ på den anden side har du dækket der, som selvfølgelig eksemplificeret af navnet. fila disruptor Klik igennem med os for at tjekke dette spooky Halloween leaning pair og tag farvelægningen nu på Caliroots.

Tidligere i år udgav Jordan Brand Air Jordan IV Cavs som en simpel hyldest til Michael s pittoreske Shot over Craig Ehlo under de 89 Playoffs. De få sekunder, han flydede midt i luften, tjente som en af de mest ikoniske fotografier i NBA og sportshistorie (ligesom den frie kaste linje, som Matt Lauer forsøgte), så måske den kommende Bred Air Jordan IV også kunne betragtes som Air Jordan IV The Shot. Men navnet på denne Retro Jordan udvikler sig ikke væk fra denne skos storslåede skønhed, så selv de, der har 2008 CDP eller endda de 99 Nike Air ædelstene, vil sandsynligvis gøre ekstra plads i deres skabe for disse. Sort fredag kan ikke komme snart nok, så tjek disse nyeste billeder og lad os vide, om disse er et must-have for dig.

Nike s Think Pink-kampagnen fortsætter igen på den helt nye Nike Hyperdunk +; den dejlige Pinkfire II farvetone rammer Hyperdunk øvre i tonal mode med en skarp og vinteragtig hvid på forfoden Swoosh og ydersål, der giver en nyttig smule kontrast. Think Pink har været regelmæssigt på Hyperdunk i de sidste par afdrag, hvilket er en temmelig passende hilsen overvejer Kay Yow er en af de største kvinders basketball trænere, der nogensinde har levet! Fejr Kay Yows fortsatte arv ved at lave Hyperdunk + i Think Pink-kompositionen fra id4shoes på eBay.

Går årets drage-streng af Nike Air Force 1 Low releases bare balenciaga triple s ved at blive bedre eller hvad? Bestilling af temaet i år (udelukker enhver form for uforudsete fjerde model i lineupen) er dette pearly hvide par, der registreres som den polære modsatte af den første til at komme i form af farve. Selvfølgelig er det så meget mere end dit standard hvide par Uptowns, med Year of the Dragon III dækket af et skællende tryk, der endog tager fat i midsolen. Klik igennem med os for den seneste visning af denne fantastiske Nike Air Force 1 Low release og check tilbage [img]http://www.whowascalled.com/images/sko/fila disruptor-998cir.jpg[/img] med os for en udgivelsesdato og nogle mere detaljerede skud.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com