Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-04-2018 10:03:46

lyndonsva@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-04-2018
Messages: 4

Nike Air Max Plus Kjøpe Online

http://www.judysime.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/9/898015102.jpg

Glatte satengfargene for kvinners Nike Air Max Plus Kjøpe Online fortsetter med enda en fargeri i Night Maroon. Den frodige mørke røde nyansen utgjør den klassiske 1998 Air Max-modellen med den feminine berøring av en silkeaktig tekstil øvre, akkurat som de tidligere fargebåndene som ble sett tidligere i sommer. En ny funksjon som vi ikke så på de siste tilbudene, er tyggegummi ytre sålen under, som komplimenterer maroon øvre og offwhite mellomsåle ganske pent. Finn den siste "Satin" Air Max Plus som nå kommer hos utvalgte Nike Sportswear-forhandlere.

Nike Air Max Plus Lavest Pris får en raffinert makeover bare for den kvinnelige Air Max avicionados med en ny fargelegg av "Satin" -konstruksjonen på vei denne høsten. Fortsatt den satin-konstruerte overdelene av den kult-klassiske Air Max-modellen fra 1998 så vi tidligere denne sommeren. Dette siste utseendet har en off-white (Light Bone) tonal øvre med en Seil mellomsåle og tyggegummi ytresål for å holde dem ekstra stilige. Du vil kunne hente den hvite sateng Air Max Plus hos Nike Sportswear-leverandører snart.

Nike Air Max Plus Beste Pris har vært en go-to-livsstilsmodell på europeiske markeder i mange år hvor det er kjent som Nike Air Max TN, og nå er det endelig å finne et spor i det amerikanske markedet takket være en rekke unike utgivelser. Disse to kommende "Summer Satin" -rendisjonene erstatter den tradisjonelle nettbasen og syntetiske flamlignende overlegg med en monokromatisk satengkonstruksjon for et unikt nytt utseende. Finnes i en Enamel Green fargelegg og en merkelig fristende Plum Fog Pastel Shade, hint av reflekterende 3M materiale lander på mudguard for en ekstra berøring. Hvilket par føler du? Fortsett fremover for å få en bedre oversikt over den nyeste Nike Sportswear-sommerkolleksjonen nedenfor, og vet at hver av disse satinlivsperspektivene vil treffe Nike SNKRS den 3. juni.

Nike Air Max Plus Kjøp har alltid vært en hit i europeiske markeder, men blir sakte å bli en omtalt retro stateside også. Med mer interesse i den tidlige 2000-løpsmodellen som sporter de allestedsnærværende flamlignende støttende overleggene og en av de mer originale Air Max-enhetene til dags, ser vi i dag noen få parparerte par som har et forsterket nett for en ventilert tur . En kul skygge av Racer Blue og en dash av levende University Red legger til en ny vri på Air Max Plus perfekt for de varmeste månedene. Pass på å sjekke ut den nyeste Nike Air Max Plus-fargeløsningen på forhandlere til sommeren og ta tak i din størrelse akkurat nå via Foot Locker.

Nike Air Max Plus Billig
, kjent som Nike Ar Max TN, var en av de dristigste utgivelsene for å komme fram i 1998. Det er ikke vanskelig å se hvorfor, takket være et flamlikt overleggssystem som kombinerer ytelse med en patentglans av en futuristisk nettside for å legge til lockdown-støtte. Silhouetten har siden vært en populær fasett i europeiske sneakerhode hjerter, og de vil være spesielt fornøyd med den kommende "Love / Hate" Pack. Air Max Plus skinner i et rødt og svart tema med høy kontrast, som du kan velge mellom de to nyansene til nettbasen mens lakkskinn treffer sperren. Sjansene er at begge parene vil forbli europeiske eksklusivene når de treffer utenlandske forhandlere den 26. mars, men de av dere som bor stateides kan fortsatt holde ut håp om en amerikansk utgivelse denne våren. Hvis det er tilfelle, holder vi deg oppdatert om tilgjengelighet her på Sneaker News.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com