Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-05-2018 10:14:19

kirksa@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-05-2018
Messages: 4

Nike Cortez Tilbud

http://www.drudore.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/a/la1050.jpg

Nike Cortez Tilbud
Nylon Long Beach betaler hyldest til en by fyldt med hip-hop og street kultur. Det kommer med en Royal Blue nylon øvre accenterede pænt af White på tungen samt på læder Swoosh og hæl. Giver skoen en unik berøring er guld-hitsne noteret på tungen branding, blonder lås og sting arbejde via "LBC" på hælen og "LONG BEACH" på hælen fanen. Yderligere detaljer omfatter årene 1972 og 2017 på indersiden af ​​tungenfligene og "XLV" på indersålene. Prissat til $ 100, forventer, at disse falder hos Nike fra 1. juni.

Nike Cortez, som aldrig har været på niveau med sko som Dunk eller AF1, betragtes stadig som en klassiker i brandets historie og har set utallige udgivelser gennem årene. Takket være Kendrick Lamar (som medførte, at han kun ville være rocking Cortez, så blev set i Jordans omkring to uger senere) Nike Cortez Sejl Hvid Pris skinner i sneakerverdenens spotlight meget mere end normalt i det seneste. Virker som en perfekt timing for denne quiltede nylonpakke til frigivelse. Denne Nike Classic Cortez er en del af Merlin Liberty Collection. En kvindelig udgave, de kommer i en hvid og sort farvelægning. Med en hvid-baseret øvre med en unik Liberty grafisk hele, færdig med sorte accenter.

Reintroduced in black tidligere i ugen vil "Big Tooth" -variationen af Nike Cortez Antracit DK også slå Nikelab i sort-hvide i nær fremtid. I konceptet er Cortez Big Tooth en tilbagesendelse til originalen med et overdrevet ydersålsmønster. Dette hvid-hvide par har luksuriøse materialevalg og tonal branding hits overalt. Den all-white Cortez Big Tooth har en sneaker release dato på Thusday den 9. juli på nike.com/nikelab og Nikelab steder. Som en lang tid tilhænger af LGBTQ-fællesskabet fejrer Nike "Equality" ved at frigive "Be True" -pakken, som indeholder nogle få stilarter, som omfatter Nike Classic Cortez. Modellen har en hvid nylon øvre sammen med ruskind paneling, en sort swoosh og Pride repræsentation langs hele tungen.

Denne Nike Cortez Nylon QS er en del af "Aloha" Pack. De kommer i en sort, gift grøn og pink vask farveway. En af fire farvebaner sætter sig ud for at løsne sig sammen med hinanden, alle med blomstretryk i hele øvre. En begrænset udgave, pas på disse på udvalgte Nike-konti verden rundt i midten af ​​maj 2013. Klassiske udskrifter vil være overalt i foråret og sommeren med Nike Cortez Danmark 2018 Classic bliver den nyeste silhuet, der bliver ramt med et unikt grafisk design af NSW. Denne livsstil version af Nike's ikoniske Cortez-silhuet kommer i fire forskellige udseende, der hver især udnytter klassiske blomstermønstre på deres nylonoverdele. Overdækket med premium suede overlays ser vi rød, oliven, carolina og sortbaserede farvelægninger.

Nike Sportswear rekrutterer den klassiske Cortez, der præsenterer den med en Free-inspireret sål og opdaterede materialer. I denne "Black / Sail" farveway konstrueret i nylon og ruskind holder Nike Cortez Sort Danmark(Natural Motion) sin oprindelige udseende og følelse, men med opdateringer, herunder reflekterende detaljer på tungen, tåen og hælen og en mere fleksibel sål for ekstra komfort. Silhuetten er Nike Cortez, som længe har haft kultstatus på gaderne i Los Angeles og videre. Hælflapperne nævner stolt skoens arv med "LA" spredt over venstre og højre sko, og aglets proklamerer "Por Vida." UNDFTDs embedsperiode i skoforretningen er omtalt med en '02 indskrift på deubre. Med denne "Chilling Red" farvelægning er der en suede, læder og nylon øvre fremhævet af en reflekterende sølv tungen og reflekterende taping på tå og hæl. Mest vigtigt er, at skoens traditionelle gummisål tilføjer friinspireret sipning for ekstra fleksibilitet.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com