Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-06-2018 06:14:23

Niepan
Membre
Date d'inscription: 31-05-2017
Messages: 812

andere manier de toestemming

Regels worden over het algemeen als negatief beschouwd. Ze zijn bedoeld om ons te beperken, om ons te houden van het uitvoeren van handelingen die buiten de norm vallen, en om ons te behoeden voor gevaar of schade. Laat je op dit moment op school zien, voer deze klusjes uit, neem de garbage out mee, geen R-rated films als je jong bent. Regels zijn wat we voor een groot deel van ons leven zo graag wilden opgeven. Als we jong zijn, leven we in een wereld vol regels, waarbij volwassenen ons dwingen, ongeacht welke richting we op gaan. Als tieners met angst is alles wat we willen vrijheid. We dromen van hoe het leven eruit zal zien als we worden vrijgelaten, onafhankelijkheid kunnen omarmen en beslissen wat we doen en wanneer we Nike Air Max 97 Femme het doen.

Maar naarmate we ouder worden en ons door regels gebonden leven verliezen, slaat de realiteit toe. We kijken naar volwassenen die keuzevrijheid hebben - wat ze eten, wat ze laten zien, of waar ze naartoe gaan. Naarmate we volwassen worden, overweldigen we het element van keuze. Misschien hebben we onze kinderdroom bereikt en mogen we alles doen, maar met zoveel mogelijkheid, komen we uiteindelijk tot rust. Als we overweldigd raken door beslissingen, leidt de keuzevrijheid niet tot een gewicht dat van onze schouders wordt gehaald, maar tot angst. Gaan we op de vlucht, houden we ons bij de lunch aan onze salade, komen we tot die optionele presentatie?

Onze levens ontrafelen zich langzaam, omdat we nu de leiding hebben over het opstellen van ons schema, en we gaan beseffen wat we gemist hebben in onze vertroebelde Nike Air Max Classic Bw Donna tienerbrein-ge?nduceerde waas; de verborgen voordelen regels bieden.

In plaats van ons te beperken, wat regels doen is ons in staat stellen ruimte vrij te maken in onze geest. Ze nemen de beslissing van ons weg; als we weten dat we 's ochtends om 7 uur moeten rennen, omdat we verplicht zijn om te oefenen. Of dat we een paper moeten afwerken omdat het de volgende dag moet worden ingeleverd, of dat we de afwas moeten poetsen, flossen en schoonmaken. We kunnen erover klagen of klagen, maar we weten dat ze moeten worden gedaan. Er is weinig discussie over het al dan niet moeten uitvoeren van deze taken.

Welke regels doen, is dat ze ons richten. Ze nemen de keuze weg of minimaliseren onze herkauwers over het feit of we om 6 uur al dan niet naar de sportschool moeten gaan. Het is alsof we die beslissing afladen, het omzetten van een concept Adidas Zx 700 Donna waarover we een intern debat kunnen voeren, naar een gewoonte die automatisch moet gebeuren.

En daarom kan het zo moeilijk zijn om los te komen van het patroon van slechte prestaties. Het gaat niet alleen maar om het tandenknarsen en ons er doorheen vechten, het gaat om het bestrijden van het natuurlijke patroon dat we hebben vastgesteld. Hoe langer de inzinking, hoe moeilijker het is om elke negatieve race-ervaring - een hobbel of een enigszins langzame kloof - te zien als de eerste stap naar doom, somberheid en catastrofe. Het brein maakt meteen een sprong van iets is verkeerd, er is geen reden om het te proberen.

Vergelijkbaar met hoe een traumaslachtige door zijn ervaringen werkt en probeert deze te begrijpen en vervolgens opnieuw in te kaderen; slechte racers moeten veel van hetzelfde doen. Ze moeten hun ervaringen begrijpen, ermee leren omgaan en hun ervaringen opnieuw vormgeven. Als ze bang zijn om te falen, moeten we op de een of andere manier de toestemming cre?ren om te falen zonder gevolgen. Als ze op hetzelfde punt in de race hetzelfde uit elkaar zijn gevallen, dan moeten we race-situaties en -training cre?ren die hen in een plaats plaatst om te slagen.

Hoewel de complexiteit van het veranderen van ervaringen in het verleden enorm is, kan het begrijpen van waarom een ??atleet in een patroon van slechte prestaties zou terechtkomen, een lange weg kunnen banen naar het bedenken van een oplossing. Daarnaast komt de verantwoordelijkheid om te weten hoe we omgaan met en leren van onze race-ervaringen, hoe we daarop in de toekomst zullen reageren. Zoals ik zeker weet, hebben de meesten van ons vaak ervaren dat het niet onze fitness is die verantwoordelijk is voor een slechte prestatie, maar misschien de slepende ervaringen van voorbije races.

In deze aflevering van On Coaching nemen we deze buzz-woorden over en de modellen waarop ze vertrouwen. We beginnen met de basis en beantwoorden de vraag wanneer we ons moeten specialiseren. Van daaruit volgen we ons eigen advies en vertakken we, en kijken we hoe verbinding de basis vormt voor progressie in training en in kennis. Ten slotte eindigen we met de opmerking dat we als coaches overspecialiseerd zijn in metabolisme en al het andere verwaarlozen. (Aan de andere kant kan een sprintcoach overspecialiseerd zijn in biomechanica, waarbij metabolisme wordt verwaarloosd).

Zoals de norm is voor onze show, nemen we een paar raaklijnen, duiken in de stressreactie en hoe eerdere Adidas Zx 750 Mujer ervaringen en gemoedstoestanden dit be?nvloeden. En breng zelfs een discussie over de kunst van Jackon Pollock.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com