Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-06-2018 09:21:20

marvel
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-06-2018
Messages: 3

Nike Herenschoenen ademend

http://www.taaora.fr/blog/wp-content/uploads/2016/04/baskets-nike-air-max-thea-print-motif-fleur-rose-bleu.jpg

In het dagboek Nike schoenen Opruiming van elke sneakerhead is er een dag die helemaal rood is gemarkeerd. Het is 26 maart en het is de officiële Air Max-dag. Het evenement, dat is gefabriceerd uit liefde naar de iconische Air Max sneaker, werd in 2014 geïntroduceerd door Nike en is de vakantie voor sneakerliefhebbers wereldwijd. Verwacht tientallen in het oog springende en zeldzame modellen van de Air Max-familie op straat, evenals bijeenkomsten van sneakerfreakers met schokkend dure en indrukwekkende sneakers om te zien wie het koppelste paar heeft gekregen!

Streetwear en Nike Herenschoenen ademend streetculture kunnen onmogelijk worden bedacht zonder de Air Max-modellen. De eerste sneaker in zijn lijn van voorouders, ontworpen door niemand minder dan waarschijnlijk de meest beroemde schoenontwerper van Nike - Tinker Hatfield -, werd in 1987 geïntroduceerd als een hardloopschoen en zou zeker slagen. Sinds het begin zijn het concept en ontwerp van de Air Max gevierd door zowel atleten als sneakerfans en hebben ze bijgedragen aan de status als waarschijnlijk een van de meest hoogvliegende schoenen aller tijden. Gelanceerd in de late jaren 80, was de beroemde ""zichtbaar-lucht"" -bel revolutionair: geïnspireerd door het zeer innovatieve en controversiële Centre Pompidou, een must-see in Parijs, werd de Air Max al snel een must-have in de sneaker-scene. De nooit eerder geziene, zichtbare Nike Air-demping bracht een revolutie teweeg in de hardloopscene en bespaarde de sneaker als een iconische plaats in de sneaker-geschiedenis. De Air Max-modellen veranderden al snel in felbegeerde verzamelstukken.

Onnodig te Nike schoenen Beste kortingen zeggen dat de sneaker al snel schoenenkasten over de hele wereld vult en opvult. Dankzij de revolutie van de Air Max 1 kwamen verschillende andere modellen bij de gelederen van het iconische paar: van een Nike Air Max 90 tot een '95er tot een Air Max Thea, het silhouet verschoof lichtjes door de decennia heen, maar de beroemde Air-Sole-eenheid overleefde - godzijdank, omdat rondlopen met deze meesterwerken je echt het gevoel geeft dat je op cloud negen bent. Dus toen de Air Max in 2013 zijn 25-jarig jubileum vierde, was een nieuwe ster bestemd om bij de gelederen van de beroemde streetwear-lieveling te horen.

De newbie air max thea flyknit sneaker heeft zeker een zichtbaar venster in de hiel, maar het is waarschijnlijk de kleinste bubbel die we ooit hebben gezien: tadada, hier komt de AIR MAX THEA - het moderne pictogram voor sneakerqueens! Ja, je hoort het goed ... Het nieuwste model van de Air Max-familie is ALLEEN VROUWEN (zelfs als veel mannen ze probeerden te persen).

http://www.ddtows.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com