Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas ā poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 12-06-2018 10:03:36

Susie Dulles
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-06-2018
Messages: 4

asics gt 2000

˙ūFör sin höstkollektion släpper New Balance ett 5 īģŋasics gt 2000 sneakerpaket i sin New Balance 574-modell. För denna samling har sneakers en tonal look, som innehåller ett massivt färgat nylonmaterial med brunt mocka-detalj som ligger vid tungan för varumärket. Skosnören är vita i alla färgvägar med vita mellansula och svarta gummisål. Den inre beklädnaden är vit i nästan alla färgbanor utom en, den svarta färgväggen. 574-märkningen finns på hälens räknare i alla färgvägar. Skon av orange, grön, röd, blå och svart. Var på utkik efter dessa och håll dig uppdaterad för mer information.

Senast såg vi New Balance 620-ytan som en del av New Balance 620 Past, Present, Future Collection, och idag tittar vi på två nya versioner av skon, vilka båda har blivit handplockade av J. Crew-designers att sälja hos sina butiker. Denna snygga och lågprofiliga skor kommer att finnas tillgänglig i två färgvägar, en i blått och den andra i grått. Dessa versioner av New Balance 620 är endast tillgängliga på J.Crews webbutik, med detaljhandel för $ 80 vardera. New Balance 574 Iron Man Custom 21 maj 2012 Tidigare idag asics skor såg vi Nike Dunk High Iron Man Custom, och nu ser vi ett par New Balance 574 som inspireras av samma Marvel-karaktär. Skon tar inspiration från Tony Starks passar rustning, sportar en röd övre tillsammans med guld trim. Skon använder också båtreaktorn som inspiration och lägger den till tungan. Tack vare Vu Industries för att ge oss en titt asics kayano på denna dope anpassade sko. Vad är dina tankar om dessa?

New Balance presenterade nyligen två nya färgbanor i New Balance 577-modellen, precis i tid för sommaren. Twosome kombinerar mocka och mesh längs överdelarna, vilket gör dem slitstarka och väldigt andas. De kommer i val av Olive / Brown-Green och Navy / Brown-Red, som båda har egna tunga taggar som läser Farmers Market Local Footwear Produce Since 82. Avsluta varje blick är en vit mellansula och svart yttersåle. Håll dig uppdaterad för mer information om deras release.New Balance s Fall 2012-kollektionen kommer att inkludera dessa fem färgbanor i New Balance 1500. Mer specifikt kommer violett, grön och svart / grå färgbanor att släppas i juli, medan orange och blå versioner asics gel kayano kommer att ta sig till konton i september. Skorna har en kombination av mocka, läder och mesh längs överdelarna, och är alla färdiga med vita sålar. Berlinbaserad Overkill kommer att vara bland stockistsna när de faller.

Tillbaka i slutet av mars förhandsgranskade vi Ronnie Fieg x New Balance 999, och idag får vi en första titt på skon. Designen är skördar från Ronnie Fiegs önskan att fokusera på kvalitetsmaterial. Under tiden har färgväg ett balanserat utseende som blandar ljusa och mörka nyanser. En mörkgrå täcker en majoritet av designen, medan blå och vitt tjänar som sekundär nyanser. Håll dig klar för mer information om när dessa kommer att släppa på New Balance-konton. Sneakerna finns nu i den nuvarande utgåvan av Sneakers Freaker.

För Junya Watanabe s nästa knep han håller på med eJe Comme des Garcons och New Balance för en helt ny New Balance 1400 siluett. Den underdimensionerade sneaker har en svart mocka övre med kontrastfärgstygn och är så enkelt att du nästan glömmer att det var samverkande om du inte har tittat på innersulan. Dessa är inställda för att vara ganska begränsade och får inte röra ner på den amerikanska marken, så håll dig uppdaterad. För några dagar sedan förhandsgranskade vi New Balance 1300 Made i USA-kollektionen, och idag ser vi nya bilder av ett av de medföljande paren. Skon tillverkades på New Balance fabriken i Maine och sportar en marinblå design som är tillverkad av mocka och nät. Minimala beröringar av rött och vitt sprids också överallt. Avsluta utseendet är en svart gummisula. Hitta det asics gel här paret New Balance 1300 nu hos New Balance-återförsäljare som End.

Vi förhandsgranska Whiz Limited x Mita Sneakers x Nya Balans CM1700 för några dagar sedan, och med skoen som släpptes idag klockan 10 via mita, tänkte vi att vi skulle ge dig en ny titt på designen. Skoen har en spännande och upptagen design, som blandar vita, röda och blåtoner. Utrullningen av designen är de sterila klippstjärnorna längs tåboxen, som görs i 3M. Som du kan se från några av bilderna ser skoen riktigt fint ut medan den glöder i [img]https://www.trelleborgsdata.se/images/skor/asics gel-399ptd.jpg[/img] mörkret. Håll dig klar för information om ett bredare utgåva.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com