Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-07-2018 08:45:51

Dave Jane
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-07-2018
Messages: 1

asics nimbus

De homie asics nimbus Ronnie Fieg wil misschien overwegen zijn achternaam te veranderen in FRIEG met alle GRATIS schoppen die hij steeds weer weggeeft. Zie je wat we daar deden? Fieg? Frieg? Nee? Ach, grapt Corny opzij, hoewel de ontwerper verantwoordelijk voor tonnen Red Wing en Asics hitte terug is met nog een weggevertje. Dit paar Asics Gel Lyte III's zijn uitgevoerd in marine met zalmteen en witte accenten. Dit zijn steekproeven, wat betekent dat ze de enige zijn die bestaan en ze kunnen de jouwe zijn voor de lage prijs van 140 tekens op Twitter. Volg gewoon Ronnie op Twitter en tweets.

Asics Gel Lyte III grijs / zwart-rood 10 maart 2010 Asics Gel Lyte III grijs / zwart-rood Hierop staan enkele foto's van een nieuw paar Asics Gel Lyte III-s, die onlangs hun weg naar overzeese winkels hebben gevonden. De schoenen hebben asics dames een gecombineerde mesh en nubuck, waardoor ze zowel duurzaam als ademend zijn. Terwijl zwart het grootste deel van het bovendeel, inclusief de teen-, middenvoet- en hielgebieden, consumeert, wordt een grijze tint gebruikt als accent, en wordt deze weergegeven in de teenendoos en andere gebieden in het geheel. Het ontwerp asics schoenen wordt aangevuld met rood, wat het uiterlijk van de schoen zeker opfleurt.

Asics GT-II Orange en Purple Pack 24 februari 2010 Nu verkrijgbaar bij Hanon en andere geselecteerde Asics-accounts, is het Asics GT-II Orange en Purple Pack, dat uit twee colorways in het Asics GT-II-silhouet bestaat. Deze sport heeft een overwegend oranje bovenlaag en mesh-inzetstukken voor ventilatie, evenals gele en blauwe accenten. Het tweede paar heeft een paars bovenwerk en blauwe en lichtgroene accenttinten. Elk was op maat gemaakt voor hardlopen, omdat ze Asics Gel in de zolen bevatten.

Asics Gel Lyte III voor lente 8 februari 2010 asics sale Een vers paar Asics is vrijwel verplicht voor fans van lopers wanneer het weer verandert. Met de lente snel nadert, schijnen we de schijnwerpers op hun komende kleuren. Drie paren zijn gespot in zeer levendige kleuren, zodat alles goed gaat met het draaien van de bladeren. Van paars / geel / groenblauw tot kastanjebruin / roze / turkoois of zelfs karmozijnrood / zwart / grijs, elke schoen heeft een gezonde dosis stijl die je voeten hard nodig hebben. Deze zijn nu verkrijgbaar bij Gettry.

Asics voor herfst / wintervoorbeeld 20 januari, 2010 Asics verscheen op de Bright Tradeshow met hun Asics 2010 lente / zomer preview en slechts een paar dagen later raakten ze ons met de herfst / winter line-up. Kijkend tussen de twee collecties kom je kan zeker vertellen dat Asics een helderder en levendig kleurenschema wilde voor de koudere maanden. De 3 Gel Lyte III's hebben allemaal een sterke basiskleur met accenten die eruit springen en afsteken van de rest van de schoen. De twee andere getoonde stijlen bevinden zich op volledige tegenovergestelde zijden van het spectrum; een in voornamelijk wit gekleurd met blauwe en rode accenten, en asics fuzex de andere in het zwart gekleed met witte en warmroze accenten. Op basis van deze opnames heeft Asics een solide line-up voor 2010.

Asics 2010 Voorvertoning voorjaar / zomer 19 januari 2010 Asics is van plan een impact te maken op de komende Bright Tradeshow met hun Spring / Summer 2010-release van de Gel Lyte II en Aaron MT CV. De Gel Lyte II gebruikt een combinatie van suède en nylon voor het bovendeel, terwijl de Aaron MT CV een tweed mesh gebruikt voor de midtop. Beide schoenen zullen in drie [img]https://www.marancha.nl/images/schoenen/asics fuzex-745nys.jpg[/img] verschillende kleurstellingen verkrijgbaar zijn en zullen in juli worden uitgebracht.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com