Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-09-2018 11:19:53

dddnihnidd
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-09-2018
Messages: 3

nike cortez rød

https://www.sneakersgear.com/18037-large_default/classic-nike-cortez-nylon-unisex-redwhite-532487-610.jpg
nike sko 2018 Cortez-træneren var den første sporsko, der blev skabt af Nike og blev tegnet af Nike-grundlæggeren Bill Bowerman, mens virksomheden stadig var kendt som Blue Ribbon, der specialiserer sig i Onitsuka Tiger-træner-salg. Bowerman var selv en olympisk spor coach ved University of Oregon og ønskede at designe en sko holdbar og komfortabel nok til langdistance løb og træning.

nike sko womens billig Ved at tilføje en hævet hæl med mere gummi, havde Bowerman til formål at forhindre smertefulde Achilles-senskader i dem, der tilbragte mange timers træning og deltagelse i løb. Originalerne blev først fremstillet i læder, men dette blev senere erstattet af nylon- og ruskindet, som vi er bekendt med i dag for deres lette egenskaber.

nike sko mænd salg Når det kommer til løbesko, er ingen par så bemærkelsesværdigt mindeværdige som Nike Cortez. Nike Cortez, der blev oprettet i 1972 af Nike Cortez, blev grundlagt af atleter i løbet af OL i 1972 - en af ​​de faktorer, der bidrog til en 100% omsætningsstigning i løbet af det første år af skoens udgivelse. Nike Cortez er blevet spioneret "den mest behagelige sko nogensinde" af en af ​​Amerikas førende marathoner takket være dens tykke ydersål og fuld længde svamp med en midtsålepude.

nike cortez rød Intet siger "klassisk retro look" som Bill Bowermans første mesterværk, kvindernes Nike Cortez. At bevise, at du ikke kan gå galt med et ikonisk udseende, har Cortez en sildben ydersål til trækkraft og holdbarhed. Kilen EVA mellemsål giver opdateret komfort, der ikke vejer dig ned. En lavskåret krave giver dig fri bevægelighed, og det iøjnefaldende Swoosh-logo fuldender udseendet.

https://www.sort5sko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com