Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-09-2018 08:52:10

greengage
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-09-2018
Messages: 3

adidas sko disk rabat

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61Vwh-m2riL._UX395_.jpg


Den adidas sommer sko nyeste tilsætning til den stadigt voksende Boost-familie, adidas Originals NMD XR-1 fortsætter med at bygge videre på det futuristiske fundament, NMD allerede har lagt. Denne nye udgave tilføjer et plastikbjælke rundt midtfodsområdet, hvilket forbedrer stabiliteten på tværs af den øvre og tilføjer styrke til det overordnede design. De Boston / Micropacer-inspirerede rektangulære stik er stadig til stede inden for mellemsålen og rager udad fra det polstrede Boost-skum.Adidas adidas sko ny stil NMD har været en af ​​drivkræfterne i Three Stripes genopblussen i løbet af de sidste par år. Næste uge falder adidas NMD XR1 variation for første gang. NMD XR1 har den samme klassiske inspiration og boost-dæmpning, der gør den originale NMD så populær og tilføjer et TPU-bur over midfoot- og lacing-systemet.


Dette adidas sko disk rabat seneste Nomad-design har adidas 'Primeknit-teknologi og et slankere, mere fremadrettet design, som føles mindre som det originale NMD og mere som Pharrell Williams designet Human Race NMD.
Adidas adidas NMD XR1 NMD bliver hurtigt en af ​​de mest hype sko på markedet lige nu af god grund. De ser godt ud, der er forskellige fine farver, og de har en ren runner silhuet, der har været utrolig populært i et stykke tid nu. Alle disse ting gør dem utrolig nemme at bære.

http://www.farvefit.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com