Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas ā poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 14-09-2018 08:01:29

oooofdjh
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-09-2018
Messages: 4

adidas i-5923 svart

https://www.footish.se/pub_images/large/adidas-originals-i-5923-cq2490-p12172.jpg


Särskilt den främst svarta sko är slående. Till skillnad från tidigare versioner av adidas skor  finns det en helt svart Boost-sål. Eftersom maskens övre är svart och kontrasterad endast av mocka läderremsor, är resultatet en sammanhängande bild. För många vänner av klassiska snitt är de tjocka midzorna av Iniki för kraftiga. På grund av den svarta tonen ser hela sneaker lite mer enhetligt ut. De tre varianterna av Iniki är klassiska och moderna som sneakers silhuett med vilken adidas 2017 orsakade en känsla. Du kan välja mellan två svart / vita kombinationer samt en I-5923 i ljusgrön.
Efter att ha debuterat Adidas Iniki Runner adidas skor 2018  i några färgar, ser vi framåt som adidas har avtäckt ett kommande par planerat till början av 2018. Denna adidas I-5923 Boost har en full Black-baserad övre parat med vitdetalj på tungan, Tre Stripes och häl. Att slutföra designen är en full-längd Black Boost mellansula och matchande gummi ytsula.


adidas Originals har släppt sin uppdaterade version av den nu klassiska adidas Iniki Runner, känd som adidas i-5923 . Den helt nya siluetten kommer med den exakta retro-vibe som Iniki Runner. Denna senaste iteration har en textilövre med mockaöverlägg, Boost sål, Gum yttersål och tonalaxning.

Denna briljanta och adidas i-5923 svart rena skapelse har en klassisk look som erbjuder en vitvit övre med detaljer om blå och kärnröd. Kickarna får en BOOST mellansula medan de avslutas med en gummisula så att de kan fortsätta längs dess retro-dragning. Sparken är inget annat än rent och ett värdigt tillägg till någon samling. Ta en titt på den nya skapelsen i bilderna nedan och gå över för att få din på Afew omedelbart.
https://www.skorunvit.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com