Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-10-2018 09:28:46

jjjksjfhi
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-10-2018
Messages: 4

adidas eqt herren

https://static1.squarespace.com/static/532313ece4b08487acaec7a2/t/5a2052178165f51b7da3aaa3/1512067609406/adidas-n-5923-black-white-cq2337-mood-2.jpg
Parley x nike sko Support ADV Pack ankommer til butikker i weekenden og fremhævet fra pakken er denne Legend Ink farveway. Skoen er simpelthen fremstillet af genbrugsmaterialer, der har en økoinnovation Parley strikket øvre med "bølge" -sting. Andre detaljer er en støbt hæl tæller lavet af genanvendt plastik, en hvid EVA mellemsål og genbrugs gummi ydersål for at færdiggøre designet helt.


At falde sammen med åbningen af ​​deres nye adidas nike sko 2018 Originals flagskibsbutik i Chicagos Wicker Park kvarter, vil adidas frigive en eksklusiv og begrænset farvelægning af EQT Support ADV. Disse detaljer afspejles i "Wicker Park Label" fundet på skoens tunge, inspireret af det ikoniske korsvej i centrum af bydelen. Den blå stribe på etiketten symboliserer North Milwaukee Avenue, hvor flagskibsbutikken er placeret - og samtidig nikker til Chicago Blue Line transitsystemet. I mellemtiden, farve detaljer på skoene - hvid, rød og blå - hilse på Chicago City Flag.


Yup, det er en Parley x adidas eqt  Support ADV, du ser ovenfor. Yup, det er faktisk frigivet uden advarsel. Yup, det solgte med hurtigheden. Den sidste collab mellem Parley og adidas falder på en uanmeldt måde og fokuserer på den trendy adidas EQT Support ADV. Skoen er klædt i en Navy og Aqua Primeknit øvre dækket af adidas og Parley branding på tungerne. Tonal Navy snørebånd og bure samt en hvid mellomsåle blandes ubesværet med resten af ​​sko.


Næste op for adidas eqt herren Support ADV, er denne helt nye Triple White-finish. Adidas EQT Support ADV vælges for en ren og tonal finish, der er konstrueret ud fra en Primeknit-øvre lavet i en hvid-mode. Standout funktioner på skoen omfatter fodkramme soklignende krave, Three Stripes bånd branding, de hvide snørebånd og den matchende All-White sål enhed.
http://www.lobeskoruns.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com