Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-10-2018 10:13:52

shiyieshd
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2018
Messages: 2

adidas i-5923 wit

https://media.endclothing.com/media/f_auto,q_auto,w_760,h_760/prodmedia/media/catalog/product/3/0/30-03-2018_adidas_i-5923_offwhiteblue_corered_bb2093_gh_1.jpg
adidas schoenen 2018 Van het iconische driestrepen-ontwerp tot de zogeheten-out-in-a-miljoen-rap-songs naam, Adidas is een echte OG in de sneaker hall of fame. De I-5923 hardloopschoen heeft de jaren 70 cool met de nieuwste technologie gecombineerd en heeft een retro-look en een comfortabele boost-demping.

adidas schoenen damen kopen Adidas Originals presenteert een nieuwe versie van de Iniki Runner "I-5923" met een zwarte en collegiale bordeauxrode kleur. De "I-5923" is een rebranded update van de Iniki Runner die een eerbetoon is aan het hardlooperfgoed van het merk. De op mesh gebaseerde sneaker bootst het algehele ontwerp van het Iniki-silhouet na, maar omhelst een meer gestroomlijnd ontwerp met warm gelaste details.

adidas schoenen herren goedkoop Geïnspireerd door de jaren 70, gemaakt voor vandaag, brengen deze damesschoenen een frisse maar vertrouwde uitstraling aan de straten. Ze zijn gemaakt van zacht jersey materiaal dat is gebouwd rond een binnenste bootee voor een goede, comfortabele pasvorm. Suede-overlays bieden structuur en ondersteuning. Versterkende demping verzacht elke stap.

adidas i-5923 wit De I-5923 biedt dan een totale evolutie, met behulp van een verborgen sock-fit ontwerp, OrthoLite®-inlegzool en BOOST-tussenzool voor het beste in eigentijdse pasvorm en comfort. Subtiele details zoals koperen veters en een rubberen gereedschap maken het hedendaags-klassieke ontwerp compleet en creëren een authentieke eenheid van oud en nieuw.

http://www.schoenenbeste.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com