Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-10-2018 03:53:25

yiyiiyyiyy
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 1

nike blazer low

https://engine.searchin.it/storage/releases/nike/nike-blazer-low-essential-w-ao2133-100.jpg
nike schoenen 2018 De Blazer Mid gaat voor de nieuwste versie van Swooshless. Dit model is vervaardigd van een gegoten TPU-constructie en heeft een sierlijk geometrisch patroon in het geheel van de bovenkant. Geheel zwart, deze schoen zit bovenop een tonale gevulkaniseerde tussenzool en is voorzien van tonale branding en lambrisering over het hele model.

nike schoenen damen kopen Als je naar de Nike Blazer Mid "Area 72" kijkt, denk je automatisch aan de ruimte, UFO's en waarschijnlijk herinneringen aan de laatste keer dat je E.T. hebt gezien. Maar het punt is dat de Nike Blazer Mid alleen een klassieke sneaker is. Het is toegevoegd Gebied 72 detail is slechts een versterking van de reden waarom het essentieel is om de Blazer Mid toe te voegen aan je sneakercollectie. Cop je paar bij een geselecteerde Footaction-dealer of hier online.

nike schoenen herren goedkoop De Blazer werd in 1972 geïntroduceerd door Nike Basketball en is sindsdien omgevormd tot een modern nietje. Rijpend van een eenvoudige canvas hoge top tot een leren mid-top en een casual lage top, deze schoen wordt alleen maar ouder. De Nike Blazer Mid Big-kinderschoen update de iconische basketbalschoen met een premium lederen bovenkant.

nike blazer low In 2017 werkte Virgil Abloh samen met Nike aan het opnieuw creëren van 10 verschillende iconische silhouetten. De 'deconstructie' omvatte de Nike Blazer. Met een eenvoudig ontwerp en een enorme Swoosh aan de zijkanten, is de Blazer een schoen die Nike-branding schreeuwt. de Off White x Nike Blazer komt weer, maar deze keer in twee verschillende kleurstellingen.

https://www.besteschoen.com/

Dernière modification par yiyiiyyiyy (11-10-2018 06:11:35)

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com