Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas ā poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 11-10-2018 08:03:38

OOFDJKGVKU
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 3

adidas ultra boost 3.0 kvinnor

http://www.bcscorrugated.es/images/large/zapatos/Comprar%20Zapatos%20Casuales%20b%20Adidas%20b%20Ultra%20Boost%20Vino%20Rojo%20Hombre%20Venta%20Madrid%202140_LRG.jpgadidas skor anländer i Triple Grey för nästa förväntad färgväg. Enkelt täckt av en blandning av grå nyanser över sin primeknit övre, är sneaker också detaljerad med en ljusgrå färgad hälräknare och caging system på sin mittfot. En mörkgrå övre mellansula och svart yttersål kompletterar den monokromatiska designen helt och hållet.


Parley adidas skor 2018  Coral Bleaching Collection har officiellt avtäckts som inkluderar adidas Ultra Boost, Ultra Boost Uncaged och Ultra Boost X. Varje sneaker kommer klädd i en vit färgväg som refererar till den metaforiska vita flaggan till oceanerna och ett väckarklocka till världen om hotet om Coral Bleaching. Skorna är också utrustade med en NFC Chip - en unik digital erfarenhet för att lära sig mer om adidas x Parley partnerskapet samt Parley A.I.R. Strategi.

Den "Triple Black" har en ribbed Primeknit övre konstruktion, en helt mörkad Boost mellansåle och standard TPU bur. Den har alla adidas ultra boost 3.0 samma funktioner som alla andra 3.0, men det tydliga färgschemat är det som gör det till en av de mest eftertraktade Ultra Boost-utgåvorna hela tiden. En ny färgväg kommer på adidas Ultra Boost 3.0 i sommar och det är i det monokromatiska temat. Enkelt täckt i en blandning av gråtoner över sin primeknit övre, sneakeren är också detaljerad med ett ljusgråt färgburningssystem på sin midfoot och hälräknare. En mörkgrå övre mellansula och en svart yttersåle ger en snygg look för att slutföra den smala designen snyggt.


Adidas kommer att släppa en ny Ultra Boost i mitten av veckan som imorgon ser vi debuten av adidas ultra boost 3.0 kvinnor Bronze Boost. Övre delen av denna UB har blivit svart som det nya Primeknit-materialet, snören, innerfodret tar det mörka utseendet. Några unika egenskaper hos denna Ultra Boost är läderburet och texturerad hälräknare, båda som också kommer i svart. Höjdpunkten i det här paret är utan tvekan den övre mellansågen som har gjorts i brons, tillsammans med spetsarna. En svart kontrastgummi yttersågskruvar av utseendet.
http://www.swzoomsch.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com