Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-11-2018 04:38:56

kershn
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-11-2018
Messages: 2

Adidas Campus Goedkoop

https://www.schoenenprofile.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/c/ac512.jpg

Je kunt het ophalen www.schoenenprofile.com

De Adidas Campus Kopen heeft een monochromatisch bovenwerk met een gebroken witte tussenzool, terwijl hits van koningsblauw en kastanjebruin over de leeraccenten overal spatten. Black trefoil branding voegt een klassieke afwerking toe voor een goede maatregel.

Het wordt hoog tijd dat adidas Originals de Adidas Campus Goedkoop terugbrengt. We hebben retro-schijnwerpers gezien op de Superstar en de Stan Smith, maar wie kan de premium low-top stijl van de Campus vergeten? adidas Originals brengt een trio van eenvoudige en verfijnde suede-producten uit in Core Black, Collegiate Navy en Dark Grey, elk met essentiële witte contraststranden met drie strepen, originele 'Campus'-branding op het zijpaneel en een ouderwets vintage off-white buitenzool tooling.

De vleugels + hoorns Adidas Campus Aanbiedingen krijgen misschien de meeste aandacht dankzij het bijgewerkte geventileerde Primeknit-bovenwerk en die gloednieuwe leren constructie uit één stuk, maar je moet niet slapen op Vancouver's eigen vleugels + hoorns 'nemen op de adidas Campus 80s een van beide. Vandaag krijgen we de beste kijk op de premium Campus 80s met gedeconstrueerd leer, geweven driekleurige branding en meer. Er zijn 2 monochromatische kleuren in Night Navy en Gray beschikbaar.

Adidas Campus Dames Groothandel De voortdurende relatie tussen White Mountaineering en adidas heeft in de loop der jaren geresulteerd in een hoop begeerlijke sneakers. De meest recente nieuwkomer in de silhouettencatalogus is de Campus 80. Het is een van de ingetogen colabs die uit de samenwerking voortkomen, net zwarte en navy varkenshuid nubuck, beide met een witte tussenzool. De zig-zag Three Stripe-branding aan de zijkant is een overblijfsel van eerdere inspanningen en dient als een subtiele visuele betekenaar van de unie van het merk.

Toevoegen aan de Ultra Boost die op dit moment de ronde doet, is deze Adidas Campus Heren Lage Prijs. Gaan met dezelfde ingetogen styling als de Boost, is de Campus 80 bedekt met een lichtgrijs met een gebroken witte tussenzool. Hoewel het een slaper is van buitenaf, heeft Highsnob de verleiding versterkt aan de binnenkant, met het aanbrengen van lederkleurige afbeeldingen op de sokvoering en de trotse Highsnobiety-branding onder de hiel.

Hors ligne

 

#2 28-11-2018 18:56:39

avvymalhotra
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2018
Messages: 2

Re: Adidas Campus Goedkoop

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com