Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-12-2018 11:49:54

dafficd
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-12-2018
Messages: 3

adidas eqt herr skor Köpa billiga sverige

"https://sneakerfreaker-cdn.s3-accelerate.amazonaws.com/image/adidas-EQT-Support-ADV-Collegiate-Red.jpg?mtime=20170804122843

Efter framgången med adidas eqt svart skor Billiga i den svarta, vita och gröna färgen är det ett annat friskt nytt utseende på blocket. Det senaste tillägget till familjen kommer i Grey and Red, vilket ger adidas mest populära löpskohopp uppdaterad efter nästan 24 år i produktion. Som förväntas kombineras den nya EQT med Boost-tekniken som inget äkta sneakerhuvud kan göra utan.

I stället för att ge upp sina gamla trogna mönster till fördel för nya modeller har adidas tagit det smarta alternativet och bestämt sig för att kombinera alla de bästa bitarna av båda. Resultatet är en löjligt bekväm tränare som formar sig till foten och ser vassa ut. adidas eqt herr skor Köpa billiga sverige har mesh och mockaöverdrag i två nyanser av grått, kontrasterande med en röd tre rand och spetsplatta som matchar. Det finns en riktig retro look på denna sko, så om du gillar klassiska sneakers med en twist kommer du att älska adidas senaste hybrid.

Med detta par betalar adidas till sin gamla adidas eqt orange löparskor Billiga med denna EQT Support Ultra Boost Primeknit. Faktum är att paret har en «Triple White» colorway primeknit övre med den berömda EQT tre ränder på sidopanelerna. Utseendet är färdigt med Ultra Boost mellansåle. Enligt vissa rykten kan denna EQT Support Primeknit Ultra vara nästa Pusha-T Signature-sko med tyska varumärket.

adidas eqt silver skor Köpa billiga-linjen kan vara den hetaste skoportidasutgåvan 2017, och Sneaker Critic tror att EQT kommer att bli en omedelbar klassiker. Utrustad med boostteknik, en förstklassig övre, med en rosa färgton och detaljer som påminner om den ikoniska utrustningen, kommer EQT definitivt att sticka ut.

adidas eqt bourgogne skor Billiga Kärnpaketet i de här veckopriserna ser varumärket fortsätter att utvecklas med tiden och återuppfinna det som redan var en mycket framgångsrik produktlinje. Adidas Originals presenterar tre nya iterationer av linjen, Support Boost, ADV och 93/17 med hjälp av kärn-DNA i Support-aspekten av utrustning. Genom att kombinera den senaste och bästa tekniken har adidas Originals återuppfint en av de mest berömda produktsamlingarna i varumärkena historia. Det härledda utrustningsområdet ger en avkastning för 2017 i en mängd uppdaterade detaljer, komplett med den nya signaturfärgen, ""Turbo Red""."

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com