Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-03-2019 02:30:58

gr95fwfq
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-03-2019
Messages: 2

nike zoom pegasus 33

https://www.febshoes.com/uploads/Nike_Zoom_Lunar_Shoes/Air_Zoom_Pegasus_33/Nike_Air_Zoom_Pegasus_33_Running_Racer_Blue_White_Navy_Blue_Glow_Red_Sneakers_Shoes_831352-401_P3.jpg
nike schoenen heren sale Deze hardloopschoen neemt ondersteuning, reactievermogen en stabiliteit naar een geheel nieuw niveau omdat het u een rit biedt die ultrasnel aanvoelt. De Nike Zoom Air-eenheid in de voorvoet biedt een zeer responsieve, onopvallende demping, die je volgende stap vooruit zal stuwen, waardoor hij ideaal is voor snellere runs. Je zult ook een verhoogde stabiliteit voelen met zijn driedubbele densiteit dynamische ondersteuningssysteem in de tussenzool.

nike schoenen dames 2019 De Zoom Fly Mercurial heeft de tussenzool en buitenzool van de Zoom Fly - een silhouet waar Abloh geen onbekende in is, omdat hij eraan heeft gewerkt als onderdeel van zijn "The Ten" -collectie, maar het belangrijkste structurele verschil van de nieuwe schoen ten opzichte van de oorspronkelijke iteratie is een volledig bovenwerk van Flyknit. Bold OFF WHITE branding komt aan op de middenzool van de schoen en de mediale zijde van de bovenkant, en het brandpunt van het ontwerp is de grote gekleurde stippen op de bovenkant, knikkend naar de optimale posities om een ​​voetbal te slaan met je voet.

nike schoenen zwart wit Sneller dan racedag, maar duurzaam genoeg voor dagelijkse training. De Nike Zoom Fly hardloopschoen vergrendelt je voet met Flywire-kabels. Laars onder de voet, licht Lunarlon-schuim en een carbon-geïnfundeerde nylonplaat van volledige lengte drijven je vooruit voor recordprestaties

nike zoom pegasus 33 Dit helpt de pronatiepercentage te vertragen met steviger schuim langs de binnenkant van de middenvoet en ingesloten schuim in de hiel. Het geweven Flymesh-bovenwerk biedt ventilatie en ondersteuning waar u het het hardst nodig hebt. Voeg wat garen toe dat structuur creëert zonder in te boeten aan ademend vermogen, met platte, brede Flywire-kabels geïntegreerd met de veters en rond je middenvoet, en je zult een supercomfortabele rit hebben met verbeterde lockdown en een handschoenachtige pasvorm.

https://www.witroze.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com