Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-10-2019 03:45:44

yrivcip1
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-10-2019
Messages: 3

Puma Thunder Rive Gauche Dress Blue/Peach Beige

https://i.pinimg.com/originals/d1/d6/6d/d1d66d410ba5c6bca847c4015ff491ce.jpg


Puma Schoenen Grijs breidt zijn Thunder Spectra-assortiment uit met een gloednieuwe kleurstelling die is uitgedost in de populaire Italiaanse kleuren. Deze iteratie heeft een crème bovendeel met subtiele rode en groene contrasterende accenten. Het is uitgerust met een ademend bovenwerk van textiel en lederen overlays. Een IMEVA-middenzool bovenop een gripzool buitenzool completeert het ontwerp.


Na eerder dit jaar te debuteren, heeft het dikke Puma Schoenen Dames Zwart silhouet het hele jaar door in een handvol kleurstellingen uitgebracht. Voor zijn nieuwste aanbod neemt de retro-geïnspireerde hardloper het populaire 'gefokte' thema aan. Gemaakt van leer en mesh met suède overlays, neemt deze PUMA Thunder een uitgebalanceerde combinatie van wit en zwart over de hele bovenkant met rode landing op de tong. Een beetje meer contrast is te zien op het PUMA-logo op de tong en op de schacht op de buitenzool, die in geel zijn uitgevoerd.


Het verschil Puma Schoenen Nieuwe Collectie zich af via de details, waarbij de ene kiest voor hits van oranje en de andere met blauwe accenten. Een andere veel voorkomende factor die de twee opties delen, is het gebruik van zwart en wit in het ontwerpproces, maar de manier waarop beide kleuren zijn opgenomen, verschilt van onderdeel tot onderdeel. Hoewel beide hetzelfde zwarte hiellipje gebruiken, krijg je in de oranje versie de meeste zwarte details. Aan de andere kant, terwijl beide een witte IMEVA-middenzool hebben, staat de blauwe iteratie alleen in het uitbreiden van de frisse kleur op de veters.


Terwijl het voor het eerst arriveerde in veel Puma Thunder Rive Gauche Dress Blue/Peach Beige, is het Duitse sportkledingmerk begonnen met het inluiden van een meer op mode gerichte tooling die meer minimalistische schema's verkiest boven de luide buitenkanten van sommigen als zijn gedurfdere weergaven. In navolging van dit ethos zullen de komende Thunders zowel in een Triple White als Black Colorway uitkomen, in lijn met de vergelijkbaar getinte Run.R 96 van een paar maanden geleden. De constructie is sterk gehouden met een mix van nubuck en leer, synergetisch met de iconische dikke middenzool voor iets dat heel veelzijdig is.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com