Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-11-2019 08:24:14

bocwsmyp
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-11-2019
Messages: 1

adidas superstar zwart met wit

https://www.schoenenprofile.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/c/ac559.jpg
adidas schoenen dames blauw Het adidas-merk bepaalt de trend voor sporttechnologie en relevantie voor streetwear. In 1924 richtte Adi Dassler zijn eerste schoenenfabriek op in Duitsland, die gouden medaillewinnaars atletische slijtage bood op meerdere Olympische Spelen. Hij richtte zijn naamgenoot bedrijf op en registreerde het nu beroemde driestrepen-schoenontwerp in 1949. Vandaag zijn adidas-schoenen en -kleding synoniem met prestaties en stijl, met collecties beschikbaar voor dames, heren en kinderen.

adidas schoenen roze kopen Het Adidas Superstar-monster dat we hebben, is een zeer unieke schoen. Een crèmekleurige kleur met witte strepen en een teendoos zorgen voor een opvallend contrast. Het Adidas-logo op het hiellipje is goud. Op dit specifieke exemplaar is het Adidas-logo in reliëf aangebracht in de schoen, verbonden door witte stippen. Ik kan me niet herinneren dat ik zo'n Superstar eerder heb gezien.

adidas schoenen heren grijs Wat cool was aan de Superstar waren de vele kleurencombinaties waarin ze kwamen, perfect voor het mixen en matchen, afhankelijk van de versnelling die je schommelde. De praktijk om sneaker-klassiekers bij te werken met moderne materialen / technologie komt vaker voor dan ooit, en dat is geen verrassing. Het idee dat je een tijdloos ontwerp kunt dragen en de beste schoeneninnovatie kunt ervaren die momenteel beschikbaar is, is erg verleidelijk.

adidas superstar zwart met wit De Superstar was oorspronkelijk een basketbalschoen vervaardigd door Adidas in 1969. De Superstar-schoen werd oorspronkelijk uitgebracht als een low-top versie van de Pro Model basketbalschoen, maar heeft zo'n populariteit bereikt, het is steeds opnieuw bedacht en gebruikt op verdere productsoorten. Bijgenaamd de "shelltoe", "shell schoenen" en "shell tops" voor hun rubberen shell toe stuk, wordt dit iconische silhouet beschouwd als een van de belangrijkste invloeden in de opkomst van de moderne "sneaker cultuur".

https://www.prijsam98.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com