Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-05-2020 05:07:05

s9cw44zj
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-05-2020
Messages: 3

Nike Air Max 97 Plus Mica Green

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2018/02/Nike-Air-Max-97-Plus-Mica-Green-Barely-Rose-AH8144-300-Release-Date.jpg


Customizers har udskiftet enes-sneakers i årevis, men nu gør Nike nogle officielle hybridmodeller af Nike Sko Dame. Vælg dit: Air Max 97 øvre med sålen på Air Max Plus eller den øverste af Air Max Plus med sålen fra Air Max 97. De to sålbyttede modeller debuterer dette efterår i enkle, helt sorte overdel med tonefleksive accenter og kontrasterende hvide mellemsåler.


Denne Nike Sko Hvide er et andet hybrid-design fra Swoosh, der fejrer sneakerens 20-års jubilæum. Udført i et klassisk sort / hvidt farveskema er sneakerens design lavet med det øverste af Air Max Plus, mens det er blandet med sålen fra Air Max 97 til en helt moderne stil.


Deltagelse i Nike Sko 2020 er denne Nike Air Max Plus 97 farvet i samme tema som Mica Green. Øvre på sneakeren, der ligner en vand-krusende effekt, er farvet i hvide og lyseblå nuancer og lavet af premium nubuck og åndbart net. Sorte accenter bruges til tungen, foringen og snørene, mens en glimmergrøn mellemsål med Air Max-dæmpning afslutter designet helt.


Nike Air Max 97 Plus Mica Green og denne Nike Air Max Plus 97 er farvet i det samme tema som Mica Green eller kaldet "Layer Cake." Efterhånden som sneakeren falder i dag, er sneakerens øverste lavet af premium nubuck og åndbart net, der ligner en vand-krusende effekt i hvide og lyseblå nuancer. Sorte accenter bruges til tungen, foringen og snørene, mens en glimmergrøn mellemsål med Air Max-dæmpning afslutter designet helt.


https://www.tilbudskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com