Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-05-2020 05:08:41

mx4kvmgm
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-05-2020
Messages: 0

adidas yung 96 chasm

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/15ce2c5b8090473eaef8aa260130c97a_9366/Yung_96_Chasm_Shoes_Black_EE7234_01_standard.jpg
adidas sko dame salg Autentiske adidas vibes fra 90'erne omdannes til et fedt, selvsikkert look. Disse sko sætter en dristig spin på retro løbestil. Den øverste består af lagdelt net og nubuck. En let EVA mellemsål giver dem bærbarhed hele dagen. Inspireret af legende mode fra 90'erne Layered upper and chunky outsole remember 90'ernes stiltrends Bygget til heldags komfort Polstret med en let EVA mellemsål og foret med åndbart maske Autentisk Torsion System bar Torsion System for midtfodstabilitet.

adidas sko mænd grøn Under Three Stripes 'stadigt ekspanderende afstamning af retroinspirerede fodtøjsmodeller har Yung-96 Chasm taget noget af en bagsæde på grund af andre fokuspunkter for mærket som Ozweego og andre Torsion-infunderede modeller. Imidlertid har adidas netop frigivet denne nye gengivelse i en marineblå og neon-accenteret farve i et forsøg på at bringe den 90-tallet-inspirerede silhuet tilbage i rampelyset.

adidas sko sort hvid Fortsætter det rigtigt sammen med det, det tysk-baserede aftryk prøver på at skubbe i disse dage, opfordrer denne iteration til dens arkivmæssige oprindelse med en bølgelaget øvre og chunky midt-sål, der er i overensstemmelse med dagens oprørske stil. Legende udbrud af neongrønt og fliser accenter ankommer gennem sine mosaikdesignlinjer på den øverste såvel som den tre-tonede ydersål, der styrker den kontrasterende farvehistorie.

adidas yung 96 chasm I et forsøg på at drage fordel af nutidens trends, bringer adidas sin retroinspirerede Yung-96-model tilbage med to nye udgaver med neon-aksenterede makeovers. I lighed med Yung-1 og adidas Falcon tegner begge variationer lignende design-signaler fra 90'erne-inspirerede løbere og er pakket med en overbevisende blanding af læder-, mesh- og ruskindmaterialer på oversiden, sat med opmærksomme og gripende neon-accenter findes på klassiske Three Stripes-branding og asymmetriske overlays.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com