Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-05-2020 03:12:57

3zbteoc2
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-05-2020
Messages: 0

Adidas ZX 8000 Clear Aqua/Shock Yellow

https://media2.fenom.com/56142-thickbox/adidas-zx-8000-og-clear-aqua.jpg


Langzaam begonnen ze hun eigen herdenkingsversies los te laten, inclusief deze op Japan geïnspireerde versie van de Schoenen Adidas Dames. Met het oog op goud alsof het een deel van de competitie is, versiert het paar subtiel met het metaal op de teen, hiel en buitenzool. De constructies rondom neigen echter liever naar neutrale kleuren, aangezien mesh, leer en verschillende synthetische stoffen een witte tint hebben, wat een directe knipoog is naar de vlaggen van het Aziatische land via de rode accenten bij zowel de Three Stripes-branding als de tonglip.


De Schoenen Adidas 2020 is een aankomende speciale variatie van het silhouet van de Japanse retailer en wordt bepaald door een opvallend thema. Het model heeft goudgele nepbont over het bovenwerk met neon groene glow-in-the-dark slangenhuid-overlays en het model is ook gedetailleerd met reflecterende accenten. Afwerkingsdetails zijn onder meer donkergroene lederen accenten, zwarte details aan de overkant, co-branded veteruiteinden, tongen en inlegzolen. Bijpassende kleding en sokken worden ook naast de sneaker uitgebracht.


Schoenen Adidas Rood staan ​​bekend om hun gelaagde look, en hier zitten zachte groene en blauwe tinten bovenop een zwarte mesh-basis. Van bijzonder belang zijn de tweekleurige strepen en muntachtige hielclip, hoewel er ook meer groen rond de eyestays en het spatbord wordt verspreid. Hi-vis reflecterend zilver en bruin op de hiel en voorvoet zorgen voor een intermediair tussen hun donkere en heldere tegenhangers. Hak adidas Trefoil-logo's, Torsion-badges op de middenvoet en herkenbare neon gele kanten deubres ronden de bovenste helft af. Onderaan zijn de tussenzolen van EVA-schuim verdeeld tussen wit en bruin en hebben een ondersteunende gele torsieschacht voor kenmerkende ondersteuning. Een blauwgroene hakschijf en een zwarte rubberen buitenzool ronden de look af.


Adidas brengt een rijke nieuwe kleur uit voor het ZX 8000-model. De Adidas ZX 8000 Clear Aqua/Shock Yellow, die de diepe tinten groen wegneemt die geassocieerd worden met bossen en sportvelden, neemt de natuurlijke kleur op in het bovenwerk van panelen. Groene tinten vinden hun weg naar het bovenwerk van mesh en nubuck, terwijl grijs en Cloud White verschijnen op de Three Stripes-branding en voering. De kleurstelling is geïnspireerd op de originele adidas Superstar, maar draait de kleurstellingen om zodat Collegiate Green de schoen domineert. Het thema van groen loopt door naar beneden in de deubré en met Torsion uitgeruste rubberen buitenzool.https://www.packnieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com