Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas ā poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 12-06-2018 09:24:03

marvel
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-06-2018
Messages: 3

Nike skor Bästa pris

http://3.bp.blogspot.com/-Eyv6w_DGoGI/VaLIaEIHhsI/AAAAAAAAVww/uM06QbCfj3E/s1600/Footlocker-Nike-Air-Max-Thea.jpg

I varje sneakerhead Nike skor Mode dagbok finns det en dag som är märkt röd överallt. Det är 26 mars och det är den officiella Air Max Day. Evenemanget, som har tillverkats av kärlek till den ikoniska Air Max-sneakern, introducerades av Nike 2014 och är semestern för sneakerentusiaster världen över. Förvänta sig dussintals iögonfallande och sällsynta modeller av Air Max-familjen på gatan, liksom sammankomster av sneakerfreakers som har chockerande dyra och imponerande sneakers för att se vem som fick kopplingsparet!

Streetwear och Nike skor Bästa pris streetculture kan inte föreställas utan Air Max-modellerna. Den första sneakeren i sin förfäderlinje, designad av ingen mindre än nog den mest kända skondesignern av Nike - Tinker Hatfield - introducerades 1987 som en löpsko och skulle vara framgångsrik. Konceptet och designen från Air Max har sedan dess börjat firades av idrottare och sneakerfläktar och hjälpt till sin status som förmodligen ett av de mest högblåsande skorna hela tiden. Lanserades i slutet av 80-talet, den berömda ""synliga luften"" -bubblan var revolutionerande: Inspirerad av det mycket innovativa och kontroversiella Pompidou-centret, ett måste i Paris, blev Air Max snart ett måste i sneakerscenen. Den aldrig tidigare sedda, synliga Nike Air-dynan revolutionerade löpplatsen och räddade sneakeren en ikonisk plats i sneakerhistoria. Air Max modellerna blev snart till mycket eftertraktade samlare.

Något att säga, Nike skor varm försäljning sneakerna fyllde snart och fyller fortfarande skoskåp över hela världen - tack vare revolutionen från Air Max 1, kom flera andra modeller ihop med det ikoniska paret: från en Nike Air Max 90 till en 95er till en Air Max Thea, siluetten övergick något under årtiondena, men den berömda Air-Sole-enheten överlevde - tacka gud, för att gå runt med dessa mästerverk gör att du verkligen tycker om att vara på moln nio. Så när Air Max firade sitt 25-årsjubileum 2013, var en ny stjärna avsedd att gå med i den berömda streetwear älsklingens led.

Nybörjaren har air max thea ultra säkert ett synligt fönster i hälen, men det är nog den minsta bubblan vi någonsin sett: tadada, här kommer AIR MAX THEA - den moderna ikonen för sneakerqueens! Ja, du hörs det rätt ... Den senaste modellen i Air Max-familjen är KVINNA ENDAST (även om många män försökte klämma på dem).

http://www.guldrea.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com