Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-10-2019 04:07:30

gsfiyhd9
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-10-2019
Messages: 1

Balenciaga Triple S Blauw/Grijs/Rood

https://www.sneakerjagers.nl/nieuws/wp-content/uploads/2019/02/triples11.jpg


De Balenciaga Schoenen 2019 gaat het hele jaar door verder bovenop de immer populaire dikke sneaker-trend met een nieuwe, veelzijdige kleurencombinatie van zwart en geel. Het grootste deel van de sneaker is gemaakt van zwart soepel leer en mesh met een contrasterende gele snit door de vergrote tussenzool. De rest van deze iteratie gaat door met het oorspronkelijke ontwerp van het model, inclusief gespikkelde veters, maataanduiding bij de teen en Balenciaga-merk aan elke zijkant.


Het assortiment omvat ook Balenciaga Schoenen Heren schoeiselopties, namelijk de dikke S-sneaker van Balenciaga en zijn Track Trainer. Een van de helderdere Triple S-modellen heeft een bovenwerk van grijs leer en mesh met levendige gele accenten. Aan de andere kant wordt de Track-schoen verbleekt met een tonale witte look. Een eleganter element in het assortiment zijn blazers met overdreven schouders en geruite, op maat gemaakte broeken die het geheel afronden.


De altijd controversiële super dikke Balenciaga Schoenen Roze is terug in twee nieuwe vlekkerige kleuren. Het eerste paar heeft verschillende gradaties van zwart, met faux distress op het onderste deel van het gaas en het nubuck-bovenwerk, evenals de rubberen tussenzool. De tweede colorway heeft een vergelijkbare vlekkerige zwarte bovenkant, maar met een overwegend witte tussenzool met zwarte, rode en beige accenten.


Balenciaga Triple S Blauw/Grijs/Rood altijd controversiële Triple S is voor het laatst gezien in een schitterende neon groene kleurstelling en is opgedoken in een nieuwe make-up. Aangeboden in een bekende meerkleurige make-up en een tonale zwarte colorway, neemt de nieuwe versie de flinke sneaker aan met lichte vlekken rond het onderste gedeelte van de bovenkant.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com