Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-11-2019 03:26:18

s6ixrscb
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-11-2019
Messages: 3

Asics Gel Saga Soft Lavender

https://campioshop.ru/upload/resize_cache/iblock/8f1/526_526_2/8f16c96f56fdb174fca3341d8e0bfc67.jpg


Helemaal klaar voor de komende lentedagen, dit is de Asics Schoenen Grijs komt gekleed in wit en illusie blauw. Oorspronkelijk uitgebracht in 1990, is de Gel Saga nog steeds een klassieker tot op de dag van vandaag. Deze nieuwe en frisse iteratie wordt geleverd met een premium lederen bovenwerk met suède overlays, de bekende Gel-demping van ASICS, EVA-middenzool en rubberen buitenzool.


Het Asics Schoenen Sale viert het eenjarig jubileum van de Asics Tiger Shibuya-winkel en werkt samen met kunstenaar Yu Nagaba voor tonale GEL Saga, versierd met het kenmerkende handgetekende artwork van de creative. Motieven zijn licht met verschillende details over de hele constructie waardoor het silhouet een zeer DIY-esthetiek krijgt. Uitgelijnd onder een concept van een jongen en zijn vriendin, heeft het paar een zwaar gestileerde afdruk van een contemplatieve figuur met de grootste van de set verborgen achter de doorschijnendheid van de buitenzool. Kanji fixeert zich met mate op de veters met de teenendoos met een versierde "ASICS TIGER" typografie geschreven in gratis stijl.


Asics Schoenen Dames zet zijn sterke reeks retro-releases voort met zijn nieuwste versie van de ASICSTIGER, het GEL-Saga Zebra-pakket. Het Japanse pictogram onderzoekt zijn archief voor deze lente / zomer 2019-release, waarbij het erfgoedmerk van het label wordt gekleed in twee kleuren van een zebraprint uit de jaren 90, verkrijgbaar in "White / Teal" en "White / Flash Coral".


Het Asics Gel Saga Soft Lavender siert een schoon wit suède en mesh bovenwerk met accenten van helderblauw en koraal, terwijl het groenblauw zebrapaar opvalt met een mengsel van wit en groenblauw suede, wit gaas, groenachtige buitenzolen, een kenmerkend koraal bovenoogje en een tweekleurige koningsblauwen en witte tong.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com