Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-11-2019 02:29:43

zq5dy3o0
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-11-2019
Messages: 0

nike air max zero grijs heren

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2016/11/nike-air-max-zero-mineral-blue-matte-silver-1.jpg
nike air max schoenen zwart Aanstaande donderdag onthult Nike de nieuwste aflevering van hun aangekondigde Air Max-erfenis van schoenen, de Nike Air Max Zero. Hoewel we zijn getraind om nieuwe Air Max-modellen te verwachten met een jaarlijks achtervoegsel, draaide Nike de klok terug naar deze vroege schets die dateert van vóór de Air Max 1 (en was bedoeld als de eerste Nike-sneaker met zichtbare Air).

nike schoenen dames sale Voor Air Max Day brachten Nike en zijn ontwerpers de tekening tot leven, compleet met een Air Max 1 Ultra-buitenzool en een vernieuwde bovenkant met de nieuwste materiaalontwikkeling van Nike (het bovenwerk van mono-filamentgaas is er een van).

nike schoenen wit met goud Het is niet heel vaak dat we leer zien dat wordt gebruikt op de Nike Air Max Zero, maar deze nieuwe Pure Platinum-colorway doet precies dat. Deze Air Max Zero heeft een combinatie van Pure Platinum en Wolf Grey op de bovenkant en is voorzien van leer bij de teen en op de zijpanelen die zich om de hiel wikkelen om de schoen een nieuwe premium look te geven. De rest van de schoen is gemaakt van mesh om comfort en ademend vermogen te garanderen. Teal accenten zijn dan aanwezig op de enkel, hiel en tong branding voor een lichte pop van kleur.

nike air max zero grijs heren De nieuwste Nike Air Max Zero Premium colorway die wordt uitgebracht, is gekleed in een mix van Pure Platinum, Aurora, Deep Pewter en Wolf Grey. Naast de nieuwste zomer-line-up van Nike, komt deze release ook geaccentueerd met Teal-accenten of ook bekend als Island Green. Het heeft een bovenwerk van textiel met overlays voor ademend comfort en ondersteuning met rubbermateriaal op de neus en hiel voor extra duurzaamheid. Het ontwerp is afgewerkt met een IE-middenzool met Max Air-hiel en diepe flex-groeven voor natuurlijke beweging op de buitenzool.

https://www.schoenensize.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com