Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-11-2019 06:19:44

bwco1389
Nouveau membre
Date d'inscription: 27-11-2019
Messages: 1

adidas nmd r2 lyserød

https://www.primeknitboost.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x295/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/h/lh097_2.jpg
adidas sko mænd hvid Adidas NMD består af Boost System, der er produceret af pressede EVA-pellets. Dette skaber en holdbar, stødbestandig. lydhør sol Flyknit-overdelen kan prale af nye niveauer af fleksibilitet, stabilitet og styrke. Født fra fortiden, klar til fremtiden. Dette er Adidas NMD.

adidas sko grå dame Den ultrakomfortable NMD har været en af ​​Adidas mest efterspurgte model i næsten to år. Adidas frigiver nu nok colorways til at imødekomme efterspørgslen. Den seneste duo af NMD-modeller, der netop frigav en opfølgning til den succesrige NMD_R1 og har et let modificeret design. Fås i Core Black eller Running sko.

adidas sko sort 2019 Den nye farvevej i adidas NMD R2-serien er en "Raw Pink", en lyserød, der er dæmpet, men alligevel fed. Toppen af ​​sneakeren er udført i en prime strik med et geometrisk skygge strikmønster. Kvinders eksklusive har matchende tre striber branding på siderne og hælemblem, med lysegrå accenter på den soklignende krave og EVA-stik på lateral side. En hvid Boost mellemsål og sort ydersål strømline det elegante design.

adidas nmd r2 lyserød En af de mest populære iterationer af, det kan endda ikke drøftes længere, brandets mest populære løber er nu ude i et stort udvalg af farveveje. Hver af disse kommer med funktionerne, som sneakerheads er vokset til både kærlighed og forventning. Primeknit øvre, der kan prale med et utal af laserede mønstre, skarp silhuet, og den overdådige Boost mellemsål.

https://www.nicestil.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com